نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن اطلاعات بصورت xml و ریختن اون در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    خواندن اطلاعات بصورت xml و ریختن اون در datagridview

    سلام دوستان

    من یک فایل php نوشتم که خروجیش بدین صورت xml هست که از دیتابیس اطلاعات رو بدست میاورد :

    SimpleXMLElement Object(
    [AllPerson] => SimpleXMLElement Object
    (
    [item0] => SimpleXMLElement Object
    (
    [id] => 1
    [name] => سلام
    [family] => سامان
    [age] => 27
    )


    [item1] => SimpleXMLElement Object
    (
    [id] => 2
    [name] => 1111
    [family] => 222
    [age] => 33
    )
    )
    )


    چگونه اینارو بریزم داخل یک دیتاگرید ؟

    ممنون میشوم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خواندن اطلاعات بصورت xml و ریختن اون در datagridview

    دوستان من الان تونستم این خروجی رو بصورت دقیقتر در xml نمایش بدم :

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <ArticleDatabase>
    <Article>
    <id>1</id>
    <name>سلام</name>
    <family>سامان</family>
    <age>27</age>
    </Article>
    <Article>
    <id>2</id>
    <name>1111</name>
    <family>222</family>
    <age>33</age>
    </Article>
    </ArticleDatabase>

    الان دیگه استاندارد شد حالا چطور بریزیم تو دیتاگرید؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خواندن اطلاعات بصورت xml و ریختن اون در datagridview

    ممنون از همگی

    دوستان اومدم بدین صورت نوشتم :

    string path = "http://******/MySQL_Select.php";            DataSet myds = new DataSet();
    try
    {
    myds.ReadXml(path);

    dataGridView1.DataSource = myds;
    dataGridView1.DataMember = "Article";
    }
    catch (Exception ee)
    {
    MessageBox.Show("Error Loading XML file: " + ee.Message);
    }



    ولی الان من وقتی یک رکوردی رو از دیتابیس میرم پاک میکنم و این رو که رفرش میکنم باز هم اطلاعات قبلی رو نمایش میده چرا اینطوریه؟؟؟

    یادمه قبلنا هم چنین مشکلی داشتم مجبور شدم یک مقدار خالی بفرستم تا درست شود.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 05 شهریور 1396 در 18:49 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خواندن اطلاعات بصورت xml و ریختن اون در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    ممنون از همگی

    دوستان اومدم بدین صورت نوشتم :

    string path = "http://******/MySQL_Select.php";            DataSet myds = new DataSet();
    try
    {
    myds.ReadXml(path);

    dataGridView1.DataSource = myds;
    dataGridView1.DataMember = "Article";
    }
    catch (Exception ee)
    {
    MessageBox.Show("Error Loading XML file: " + ee.Message);
    }



    ولی الان من وقتی یک رکوردی رو از دیتابیس میرم پاک میکنم و این رو که رفرش میکنم باز هم اطلاعات قبلی رو نمایش میده چرا اینطوریه؟؟؟

    یادمه قبلنا هم چنین مشکلی داشتم مجبور شدم یک مقدار خالی بفرستم تا درست شود.
    با سلام
    شما باید پس از حذف فایل xml رو Write کنید
    ds.Article.WriteXml(Environment.CurrentDirectory + @"\db.xml");

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات جدول دیتابیس و ریختن در یک listbox
    نوشته شده توسط khayamboy در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1394, 22:20 عصر
  2. خواندن اطلاعات از بانک و ریختن آن در textbox
    نوشته شده توسط entergroup در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1392, 13:27 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1391, 23:49 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1391, 11:37 صبح
  5. مشکل در خواندن اطلاعات از xml
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 12:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •