نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آدرس وب سرویس

  1. #1

    Question آدرس وب سرویس

    سلام
    من یک وب سرویس آزمایشی با جاوا در Intellij نوشتم و اجرا هم شد و با Postman پاسخ میگیرم. سوال من در مورد آدرس وب سرویس هست. پروژه در Glassfish اجرا شده. آدرس به صورت زیر است :

    http://localhost:4848/myProjectName/FBSER

    برای Deploy واقعی روی دامین و هاست این آدرس به چه شکل میشود ؟ اصلا چرا اسم پروژه در آدرس هست ؟ نحوه تغییر دادن آن چطوری است ؟
    من میخواهم آدرس به صورت زیر باشد :
    http://www.myDomain.com/FBSER

    فایل sun-jaxws
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

    <endpoints xmlns='http://java.sun.com/xml/ns/jax-ws/ri/runtime' version='2.0'>


    <endpoint
    name="FeedBackProcessingImpl"
    implementation="com.MyDomain.wbs.FeedBackProcessin gImpl"
    url-pattern="/FBSER">
    </endpoint>
    </endpoints>


    فایل Web :

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><web-app xmlns="http://xmlns.jcp.org/xml/ns/javaee"
    xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
    xsi:schemaLocation="http://xmlns.jcp.org/xml/ns/javaee http://xmlns.jcp.org/xml/ns/javaee/web-app_3_1.xsd"
    version="3.1">
    <listener>
    <listener-class>com.sun.xml.ws.transport.http.servlet.WSServ letContextListener</listener-class>
    </listener>


    <servlet>
    <description>servlet desc FeedBack</description>
    <display-name>servlet dis name FeedBack</display-name>
    <servlet-name>FeedBackServlet</servlet-name>
    <servlet-class>com.sun.xml.ws.transport.http.servlet.WSServ let</servlet-class>
    <load-on-startup>1</load-on-startup>
    </servlet>
    <servlet-mapping>
    <servlet-name>FeedBackServlet</servlet-name>
    <url-pattern>/FBSER</url-pattern>
    </servlet-mapping>
    </web-app>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: آدرس وب سرویس

    با glassfish کار نکردم ولی tomcat هم همین مشکل رو برای من داشت. با اینکه اسمش رو در context.xml مشخص میکردم اما بازم موقع deploy کردن نام پروژه یا در اصل نام فایل war رو میگرفت.

    اینو ببین: https://www.jvmhost.com/articles/hos...sfish-root-url

  3. #3

    نقل قول: آدرس وب سرویس

    تشکر از راهنمایی و لینک ارسالی. مشکلم حل شد. رفتم فایل application.xml و بعد <context-root>/</context-root> را اضافه کردم. همان چیزی شد که میخواستم

  4. #4

    نقل قول: آدرس وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    با glassfish کار نکردم ولی tomcat هم همین مشکل رو برای من داشت. با اینکه اسمش رو در context.xml مشخص میکردم اما بازم موقع deploy کردن نام پروژه یا در اصل نام فایل war رو میگرفت.

    اینو ببین: https://www.jvmhost.com/articles/hos...sfish-root-url
    تشکر از راهنمایی و لینک ارسالی. مشکلم حل شد. رفتم فایل application.xml و بعد <context-root>/</context-root> را اضافه کردم. همان چیزی شد که میخواستم

    فایل application.xml :

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><application xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"
    xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
    xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/application_6.xsd"
    version="6">


    <module id="MyProjectWebAppT21-Web">
    <web>
    <web-uri>web.war</web-uri>
    <context-root>/</context-root>
    </web>
    </module>
    <module id="MyProjectWebAppT21-EJB">
    <ejb>ejb.jar</ejb>
    </module>
    </application>

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن آدرس وب سرویس بصورت کد نویسی
    نوشته شده توسط kasraaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1394, 20:19 عصر
  2. حرفه ای: آدرس وب سرویس
    نوشته شده توسط sajadghasemi64 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 20:57 عصر
  3. سوال: تنظیم آدرس وب سرویس
    نوشته شده توسط Merila_Rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1392, 23:56 عصر
  4. سوال: آدرس وب سرويس هواشناسي
    نوشته شده توسط xcomlock در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 08:32 صبح
  5. درخواست آدرس وب سرویس
    نوشته شده توسط Esmail Solhkhah در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1387, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •