نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه فارسی کردن تقویم کامپونت devexpress

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نحوه فارسی کردن تقویم کامپونت devexpress

    سلام دوستان

    آیا با این کامپونت کار کردید؟

    انگار میشود با استفاده از کتابخانه فارسی که براش نوشته شده این کامپونت رو فارسی کرد مخصوصا من فارسی کردن تقویم رو میخوام که ایام هفته و ماه ها رو فارسی کنه

    ممنون میشوم راهنمایی کنید.

    نسخه 2017 این کامپونت رو استفاده میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : جمعه 04 خرداد 1397 در 19:07 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تقویم کامپونت devexpress

    تشکر بابت نظرتون

    قیمت بسیار بالای این مجموعه برای من برنامه نویس که پروژه هاش در سطح تجاری نیست و هزینه ای از این راه بدست نمی آورد و صرفا جهت علاقه در این زمینه کار میکند بسیار دشوار هستش و صرف نمیکند که حدود 1 میلیون بابت این کار هزینه کنم. وگرنه بله حرفتون صحیح در صورتی که درآمدی از این راه بدست می آوردم حتما جهت حمایت از این دوستان خرید میکردم.

    دوستان دیگری این رو بصورت رایگان تقویم هاشو به فارسی ترجمه کردن که در ادرس زیر موجود هستش...که متاسفانه روند انجام اینکارو پیدا نکردم

    https://github.com/HEskandari/FarsiLibrary

    اگر کسی تونسته اینارو استفاده کنه در همین زمینه راهنمایی کند...یکی از دوستان نحوه کار با اینو بلد بودند ولی در اون زمان من با این کامپونت آشنایی نداشتم والان پیداشون نمیکنم!

    بنده فقط هدفم تبدیل شدن تقویم میلادی به شمسی این کامپونت هستش.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا فاتحی : یک شنبه 12 شهریور 1396 در 17:43 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تقویم کامپونت devexpress

    دوستان بالاخره موفق شدم نسخه 2017 رو فارسی کنم....کافی بود در همون پروژه متن باز که بالایی جناب اسکندری زحمتشو کشیدند رفرنس های نسخه 2017 اضافه بشوند چون در حالت عادی نسخه 2016 اضافه شده اند....بعد از خروجی گرفتن فایل های مربوطه ایجاد میشوند و میتوانید در دواکسپرس 2017 استفاده کنید.


    نمایی از تقویم فارسی شده که مشابه آن چیزی هست که دوستمون در پست قبل اشاره کردند رو در ادامه میتونید ببینید.

    منتها
    BAHAR1394 عزیز
    به درستی تمام قسمتاشو دقیق بررسی نکردن چرا که این فقط فارسی شده کامپونت اصلی هست و هیچ کم و کاستی و زیبایی از آن کم نشده است و کل قابلیت های اصلی در ان موجود می باشد.



      //Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new PersianCultureInfo();
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new CultureInfo("fa-ir");
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = Thread.CurrentThread.CurrentUICulture;




    نقل قول نوشته شده توسط BAHAR1394 مشاهده تاپیک
    در نهایت بقول شاعر که گفته:
    گشتم نبود نگرد نیست
    بهتر است زمان را برای خود خریده و ماهها یا حتی چند سال زمان و عمر خود را صرف کار بسیار مشکل ولی زیبایی که شرکت پارمیدا سافت کرده است نکنید ولی باز هم خود دانید.
    در پاسخ به شاعر میتوان گفت خواستن توانستن است
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : جمعه 10 شهریور 1396 در 01:38 صبح

  4. #4

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تقویم کامپونت devexpress

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    دوستان بالاخره موفق شدم نسخه 2017 رو فارسی کنم....کافی بود در همون پروژه متن باز که بالایی جناب اسکندری زحمتشو کشیدند رفرنس های نسخه 2017 اضافه بشوند چون در حالت عادی نسخه 2016 اضافه شده اند....بعد از خروجی گرفتن فایل های مربوطه ایجاد میشوند و میتوانید در دواکسپرس 2017 استفاده کنید.


    نمایی از تقویم فارسی شده که مشابه آن چیزی هست که دوستمون در پست قبل اشاره کردند رو در ادامه میتونید ببینید.

    منتها
    BAHAR1394 عزیز
    به درستی تمام قسمتاشو دقیق بررسی نکردن چرا که این فقط فارسی شده کامپونت اصلی هست و هیچ کم و کاستی و زیبایی از آن کم نشده است و کل قابلیت های اصلی در ان موجود می باشد.



      //Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new PersianCultureInfo();
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new CultureInfo("fa-ir");
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = Thread.CurrentThread.CurrentUICulture;





    در پاسخ به شاعر میتوان گفت خواستن توانستن است
    مهندس اگه زحمتی نیست در این پست قرار بدید تا دوستان استفاده کنن

  5. #5

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تقویم کامپونت devexpress

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    دوستان بالاخره موفق شدم نسخه 2017 رو فارسی کنم....کافی بود در همون پروژه متن باز که بالایی جناب اسکندری زحمتشو کشیدند رفرنس های نسخه 2017 اضافه بشوند چون در حالت عادی نسخه 2016 اضافه شده اند....بعد از خروجی گرفتن فایل های مربوطه ایجاد میشوند و میتوانید در دواکسپرس 2017 استفاده کنید.


    نمایی از تقویم فارسی شده که مشابه آن چیزی هست که دوستمون در پست قبل اشاره کردند رو در ادامه میتونید ببینید.

    منتها
    BAHAR1394 عزیز
    به درستی تمام قسمتاشو دقیق بررسی نکردن چرا که این فقط فارسی شده کامپونت اصلی هست و هیچ کم و کاستی و زیبایی از آن کم نشده است و کل قابلیت های اصلی در ان موجود می باشد.



      //Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new PersianCultureInfo();
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new CultureInfo("fa-ir");
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = Thread.CurrentThread.CurrentUICulture;





    در پاسخ به شاعر میتوان گفت خواستن توانستن است
    دوست عزیز این مورد رو راهنمایی کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.
    البته الان ورژن 2018 این کامپوننت هم منتشر شده.
    سپاس

تاپیک های مشابه

  1. نحوه فارسی کردن اتوماتیک فرم
    نوشته شده توسط javad490 در بخش Access
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1398, 23:02 عصر
  2. نحوه فارسی کردن اتوماتیک کیبرد در اجرای کوئری
    نوشته شده توسط javad490 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1385, 02:09 صبح
  3. استفاده از فایلshamsi.dll برای فارسی کردن تقویم در C#‎
    نوشته شده توسط FARRASHBAND1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 11:13 صبح
  4. نحوه فارسی کردن header مربوط به datagrid
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 11:33 صبح
  5. نحوه فارسی کردن یک MASKEDIT (فوری)
    نوشته شده توسط liliomed در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1383, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •