نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

  1. #1

    Question آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    درود

    توضیح :

    من برای بخش اضافه کردن محصول به فروشگاه از یک تصویر Index برای نمایش در صفحه اول و هشت تصویر برای گالری استفاده میکنم



    که کاربر در صفحه اضافه کردن محصول جدید تمام مشخصات و این تصاویر را انتخاب میکند و در زمان پست شدن به سمت کنترولر در رویداد [HttpPost] دستورات اضافه کردن مشخصات محصول و بعد ذخیره کردن عکس ها انجام میگیره و در صورت مموفقیت آمیز بودن پیغام مناسب نمایش می یابد.



    این رو هم بگم که کل موراد پست شدن سمت کنترولر و برگشت پیغام ها بصورت Ajax انجام میشه !

    مشکل :
    برای زمانی که پروژه روی هاست بره آپلود کردن این 9 تا عکس ( عکس های گالری حداکثر ممکنه تا 3 مگابایت باشن) خیلی خیلی زمان میبره و کاربرمدیر مدت زیادی رو باید منتظر بمونه تا کل این فایل ها آپلود بشن بعد پیغام موفقیت نمایش میابد و اگه زمان انتظار زیاد باشه ممکنه فکر کنه که اصلا کاری صورت نگرفته !


    را ه حل من :

    برای این مشکل من بنظرم باید همون زمان که عکس رو از تو کامپیوتر انتخاب میکنه و بعد پیشنمایشش نشون داده میشه یه گزینه Upload براش بزارم که همون موقع فایل رو آپلود کنه .
    و میخوام برای هر کدوم از تصاویر یک Ajax.form بزارم که بازدن دکمه Uplad به سمت کنترولر بره و عکس رو آپلود کنه .



    سوالات ؟
    1 - بنظرتون این شیوه کار صحیحه ؟ یا لطفا شیوه بهتر رو پیشنهاد بدید ؟

    2 - برای آپلود فایل من از یک Html.Helper که بصورت دستی نوشته شده استفاده میکنم :


    که متاسفانه در سمت سرور وقتی میخوام خالی یا پر بودنش رو چک کنم حتی موقعی که یک عکس انتخاب شده دستور If که خالی بودن رو چک میکنه اجرا میشه و پیغام نمایش پیدا میکنه :


    البته ذخیره شدن و همه چیز درست انجام میشه , فقط شرطی که گذاشتم اگه UploadGalleryImage1 == null بود اشتباهی اجرا میشه و پیغام رو نمایش میده.

    اگه Html.Helper یا مورد بهتری رو برای آپلود کردن عکس سراغ دارید لطفا معرفی کنید ؟


    3 - چطوری زمانی که عکس در حال آپلود شدنه نوار پیشرفت اون رو نشون بدم - که کاربر بفهمه عکس در حال آپلود شدنه ؟
    اگر sample ی برای Asp.net Mvc5 مثل این نمونه سراغ دارید لطفا معرفی کنید - اگه کد های سمت سرور (asp.net mvc) هم نوشته شده باشه خیلی هم بهتر.


    مدیر های گرامی خیلی ببخشید زیاد نوشتم , امیدوارم منظورم رو رسونده باشم , عجله ای ندارم ,هر وقت فرصت کردید پاسخ رو بدید.




  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    اگر از Kendo Upload استفاده کنی خودش امکان آپلود به صورت Ajax و با امکان نمایش درصد پیشرفت آپلود داره.

  3. #3

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط


    به چه شکل میشه آخرین ورژن Kendo Ui رو به پروژه اضافه کرد .

    یک نمونه از Kendo Ui رو میتونید معرفی کنید ؟

    موردی که بشه چند فایل عکس رو در سمت کاربر انتخاب کرد و به سمت سرور انتقال داد؟ و اینکه در روش Kendo Ui چطوری در سمت کنترولر میشه عکس ها دریافت کرد ؟


    آخرین ویرایش به وسیله alibahman47 : پنج شنبه 09 شهریور 1396 در 11:31 صبح

  4. #4

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط


  5. #5

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک

    ممنون آقای تاجیک , برای ارسال فایل از طریق Ajax و با استفاده از formdata به سمت کنترولر و برگشت مقدار بصورت جیسون Sample یا مخزن سراغ دارید ؟

  6. #6

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک

    ممنون آقای تاجیک , برای ارسال فایل از طریق formdata به سمت کنترولر و برگشت مقدار بصورت جیسون Sample یا مخزن سراغ دارید ؟

    میخوام یک تصویر که از طریق یک file Upload توسط کاربر انتخاب میشه و تعداد پارامتر دیگه رو به سمت کنترولر بفرستم و در برگشت از یک مقدار Json سه قسمتی رو به سمت View و Ajax برگشت بدم .

  7. #7

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    در success میتونید response دریافتی از اکشن رو بگیرید ، چک کنید :
    https://cmatskas.com/upload-files-in...ascript-and-c/
    https://forums.asp.net/t/2068516.aspx

  8. #8

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    در success میتونید response دریافتی از اکشن رو بگیرید ، چک کنید :
    https://cmatskas.com/upload-files-in...ascript-and-c/
    https://forums.asp.net/t/2068516.aspx

    متاسفانه هر کدوم از کدها رو تست میکنم اصلا جواب نمیده ,
    کد جی کوری رو طوری نوشتم که با کلیک روی یک دکمه کدها اجرا شوند ولی متاسفانه هیچ ارسالی به سمت کنترولر انجام نمیشه .

    Sample یا مخزن آماده برای این مورد سراغ ندارید , یک مورد ساده هم باشه کافیه .

  9. #9

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    از این Sample بهتر دیگه نتونستم پیدا کنم :
    https://stackoverflow.com/a/22505394/6661314

  10. #10

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    از این Sample بهتر دیگه نتونستم پیدا کنم :
    https://stackoverflow.com/a/22505394/6661314
    ممنون بازهم هم زحمت کشیدید
    منتهی این مورد یک فورم ایجکسی هست و همونطور که میدونید در این نوع Ajax.BeginForm فایلی به سمت سرور ارسال نمیشود ,

    ولی اون افزونه رو که معرفی کردن:

    jquery forms plugin
    <script src="http://malsup.github.com/jquery.form.js"></script>


    نگفتن چطوری ازش استفاده کنیم !!!

    کد مخزنش رو نگاه کردم بنظر عالی میاد با Jquery 3 هم سازگار و تا 2017 هم بروز شده (دقیقا همون چیزی هست که میخوام),
    منتهی کد Sample برای Mvc براش نگذاشتند , شما میدونید چطوری میشه از این مورد استفاده کرد ؟


  11. #11

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    آموزش زیاد ازش نیست ، خودتون باید Custom کنیدش :
    http://mazharkaunain.blogspot.com/20...spnet-mvc.html
    https://vivekcek.wordpress.com/2014/...y-form-plugin/

  12. #12

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    آموزش زیاد ازش نیست ، خودتون باید Custom کنیدش :
    http://mazharkaunain.blogspot.com/20...spnet-mvc.html
    https://vivekcek.wordpress.com/2014/...y-form-plugin/
    آقای تاجیک دمت گرم این مورد عالی بود همین دو نمونه هم برای فهمیدن شیوه کار کردن باهاش کافی بود.
    واقعا دمت گرم همیشه بهترین ها رو معرفی میکنی


  13. #13

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    آموزش زیاد ازش نیست ، خودتون باید Custom کنیدش :
    http://mazharkaunain.blogspot.com/20...spnet-mvc.html
    https://vivekcek.wordpress.com/2014/...y-form-plugin/

    برای این مورد که معرفی کردید ,
    بعد از انجام کار در سمت کنترولر باید یک مقدار جیسون سه قسمتی رو به سمت View برگشت بدم .


    برای دریافت در سمت View به شکل زیر کد رو نوشتم ولی متاسفانه هیچ پیغامی نشون داده نمیشه.


    از jquery-3.2.1.js و jquery.form-4.2.2.js استفاده میکنم !

  14. #14

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    مرحله اول ، result رو داخل console.log بزارید بدون هیچ if ای ، مقدار هاشو چک کنید .
    اون UserImg# هم آیدی تگ فرمتون هست دیگه ؟ اونجا باید به فرم reference بدید .

    در return ها هم ، JsonRequestBehavior.AllowGet رو حتما قرار بدید: https://stackoverflow.com/a/8464685

  15. #15

    نقل قول: آپلود تصویر بصورت ایجکسی - نمایش نوار پیشرفت آپلود و چند سوال مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    مرحله اول ، result رو داخل console.log بزارید بدون هیچ if ای ، مقدار هاشو چک کنید .
    اون UserImg# هم آیدی تگ فرمتون هست دیگه ؟ اونجا باید به فرم reference بدید .

    در return ها هم ، JsonRequestBehavior.AllowGet رو حتما قرار بدید: https://stackoverflow.com/a/8464685
    بازهم ممنون - مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپلود فایل در Qt با نوار پیشرفت
    نوشته شده توسط AliRezaBeytari در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1393, 09:07 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1393, 09:13 صبح
  3. نمایش نوار پیشرفت (progress bar ) هنگام آپلود فایل
    نوشته شده توسط nimadows در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 23:37 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 21:36 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1391, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •