نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با Ajax

  1. #1

    Unhappy مشکل با Ajax

    سلام خدمت دوستان برنامه نویس
    یه مشکلی هست و برامون پیش اومده که واقعا دیگه راه حلی نمیدونم براش نیست یا من نمیدونم.
    من پست هامو بصورت ajax فراخوانی میکنم یعنی وقتی روی منو کلیک کرد پست ها فراخوانی میشن و فراخوانی پست ها هم بصورت زیر هست.


    function restu(){
    $.ajax({
    type:"POST",
    url:"post/resturan.php",
    data:{},
    success:function(data){
    $("#menu1").html(data);
    },error: function(jqXHR, textStatus, errorThrown) {

    if (jqXHR.status === 0) {
    msgzh ('اینترنت شما متصل نمیباشد.لطفا اینترنت خود را بررسی کنید');
    showerror();
    } else if (jqXHR.status == 404) {
    msgzh ('مشکلی در سرور به وجود آمده لطفا بعدا تلاش کنید');
    } else if (jqXHR.status == 500) {
    msgzh ('مشکلی در سرور به وجود آمده لطفا بعدا تلاش کنید');
    } else if (exception === 'parsererror') {
    msgzh ('مشکلی در سرور به وجود آمده لطفا بعدا تلاش کنید');
    } else if (exception === 'timeout') {
    msgzh ('مشکلی در سرور به وجود آمده لطفا بعدا تلاش کنید');
    } else if (exception === 'abort') {
    msgzh ('مشکلی در سرور به وجود آمده لطفا بعدا تلاش کنید');
    } else {
    msgzh ('خطای ناشناخته.\n' + jqXHR.responseText);
    }
    }
    });
    }


    این کد عملا داره خوب کار میکنه ولی توی بعضی سیستم ها خطای اینترنت شما متصل نمیباشد یعنی خطای jqXHR.status === 0 رو میده و توی سیستم خودمم بعد نیم ساعت با سایت کار کردن این خطا رو میده که من واقعا موندم چرا.
    ممنون میشم دوستان کمک کنن.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با Ajax

    شما باید یاد بگیری چجوری درخواست های اجکس رو دیباگ کنی و قدم اول اینه که ببینی سرر دقیقا چه پاسخی میده به درخواست ایجکس
    فایرفاکس یه developer tools داره که باهاش اینکار و میکنی آدرسش اینه
    tools > web developer > network
    وقتی درخواست ایجکس میفرستی روش کلیک کن برو به تب response ببین سرور چی میگه

    این ویدئو هم نگاه کنی بد نیست
    https://www.youtube.com/watch?v=NegoUYs0aF0
    دقیقه 8 به بعد راجب این قسمت توضیح داده

  3. #3

    نقل قول: مشکل با Ajax

    سلام ممنون از پاسخگویی شما.
    مشکل اینجاست که الان روی سیستم من دقیقا داره جواب میده و مشکلی نیست.
    روی سیستم یکی دیگه از دوستان کلا بالا نمیاد و توی تب response هم هیچی رو نمیاره.

    یک ذره عجیب غریبه

  4. #4

    نقل قول: مشکل با Ajax

    دوستان کسی نظر خاصی نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با AJAX
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 08:28 صبح
  2. مشکل با ajax را بدون ajax تجربه کنید.
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 14:20 عصر
  3. سه مشکل با Ajax
    نوشته شده توسط Khalil morradi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 20:18 عصر
  4. یک مشکل با Ajax
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 09:49 صبح
  5. مشکل با Ajax
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •