نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    سلام روز بخیر
    داخل یک برنامه نیازدارم که درگاه پرداخت اینترنتی استفاده کنم برای تست از سرویس وبسایت pay استفاده کردم طبق مستندات پیش رفتم و بعد از ارسال اطلاعات ب سرور و گرفتن transid کاربر و با وب ویو یا مرورگر گوشی از داخل برنامه درگاه پرداخت و نمایش میدم سوالی که هست بعد از پرداخت فایل جیسون نمایش داده میشه که اطلاعاتی نظیر کد پیگیری و موفق یا ناموفق بودن پرداخت میده
    خواستم بدونم چجوری محتویات جیسون و از داخل وب ویو یا مرورگر بگیرم و داخل برنامه استفاده کنم که کاربر دیگه این قسمت و مشاهده نکنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    هیچ کس؟؟!!

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    پرداخت در WebView که توصیه نمیشه، بهتره از مرورگر استفاده بشه(بخاطر امنیت و اعتماد کاربر)،
    بعد شما یاید یه وب سروس داشته باشید که پرداخت از طریق اون اونجام بشه و وب سرویس با توجه به اون json لینکی رو برگردونه که برنامه شما به اون حساس باشه،
    مثلا شماره پیگیری جزو لینک باشه و شما بعد از دریافتش بتونید اعتبار اون رو از طریق وب سرویستون بسنجید،
    مثل لینک های تلگرام که از مرورگر میشه وارد کانالی شد، که برای این مبحث هم راجب deep linking تحقیق کنید.

    البته سوالای مشابهی قبلا تو انجمن دیدم که دوستان راهنمایی کردن.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    پرداخت در WebView که توصیه نمیشه، بهتره از مرورگر استفاده بشه(بخاطر امنیت و اعتماد کاربر)،
    بعد شما یاید یه وب سروس داشته باشید که پرداخت از طریق اون اونجام بشه و وب سرویس با توجه به اون json لینکی رو برگردونه که برنامه شما به اون حساس باشه،
    مثلا شماره پیگیری جزو لینک باشه و شما بعد از دریافتش بتونید اعتبار اون رو از طریق وب سرویستون بسنجید،
    مثل لینک های تلگرام که از مرورگر میشه وارد کانالی شد، که برای این مبحث هم راجب deep linking تحقیق کنید.

    البته سوالای مشابهی قبلا تو انجمن دیدم که دوستان راهنمایی کردن.
    سلام
    مي تونيد يه نمونه كد يا مرجع خوب معرفي كنيد؟
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    پرداخت در WebView که توصیه نمیشه، بهتره از مرورگر استفاده بشه(بخاطر امنیت و اعتماد کاربر)،
    بعد شما یاید یه وب سروس داشته باشید که پرداخت از طریق اون اونجام بشه و وب سرویس با توجه به اون json لینکی رو برگردونه که برنامه شما به اون حساس باشه،
    مثلا شماره پیگیری جزو لینک باشه و شما بعد از دریافتش بتونید اعتبار اون رو از طریق وب سرویستون بسنجید،
    مثل لینک های تلگرام که از مرورگر میشه وارد کانالی شد، که برای این مبحث هم راجب deep linking تحقیق کنید.

    البته سوالای مشابهی قبلا تو انجمن دیدم که دوستان راهنمایی کردن.
    ممنون دوست عزیز Deep Linking و فعال کردم .
    آخرین ویرایش به وسیله hharddy : شنبه 11 شهریور 1396 در 23:11 عصر

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    سلام
    مي تونيد يه نمونه كد يا مرجع خوب معرفي كنيد؟
    من الان مشکلی با نمایش صفحه پرداخت توی مرورگر خود گوشی و پردازش اطلاعات بازگشتی ندارم!
    فقط یه مشکلی که هست و هرچه گشتم نبود بحث post‌اطلاعات از برنامه به مرورگره با webview مشکلی نیست ولی با intent نمیشه!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    من الان مشکلی با نمایش صفحه پرداخت توی مرورگر خود گوشی و پردازش اطلاعات بازگشتی ندارم!
    فقط یه مشکلی که هست و هرچه گشتم نبود بحث post‌اطلاعات از برنامه به مرورگره با webview مشکلی نیست ولی با intent نمیشه!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    وقتی قراره یک وب پیج (مثلاً صفحه‌ی پرداخت بانک) در مرورگر باز بشه و نیاز هست اطلاعاتی به اون وب پیج بصورت POST ارسال بشه، یکی از راه ها این هست که وب پیج واسط داشته باشید که اطلاعات بصورت GET و در Query String براش ارسال بشه و اون صفحه عملیات POST رو انجام بده. این تنها روشی بوده که بدون مشکل جواب داده برام.

    چندسال پیش که مرورگر پیشفرض گوشی ها Chrome نبود و مرورگر خود اندروید پیشفرض بود، امکان این وجود داشت که ساختاری برای URL تعیین کرد تا مرورگر دیتا رو پست کنه، اما در کروم جواب نمیده.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    ممنون جواب دادین...راستش من خیلی با وب آشنایی ندارم...میشه یکم بیشتر توضیح بدین
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    به عنوان مثال این کد رو در نظر بگیرید:

    <html>
    <head>


    </head>
    <body>


    <script>
    function getParameterByName(name) {
    name = name.replace(/[\[]/, "\\\[").replace(/[\]]/, "\\\]");
    var regex = new RegExp("[\\?&]" + name + "=([^&#]*)"),
    results = regex.exec(location.search);
    return results == null ? "" : decodeURIComponent(results[1].replace(/\+/g, " "));
    }
    (function () {
    var jsondata = getParameterByName("data");
    var obj = JSON.parse(jsondata);
    var form = document.createElement("form");
    form.setAttribute("method", "POST");
    form.setAttribute("target", "_self");
    form.setAttribute("action", getParameterByName("url"));


    var len = count = Object.keys(obj).length;


    for (var key in obj) {
    var hiddenField1 = document.createElement("input");
    hiddenField1.setAttribute("name", key);
    hiddenField1.setAttribute("value", obj[key]);


    form.appendChild(hiddenField1);


    }
    document.body.appendChild(form);
    form.submit();
    document.body.removeChild(form);
    })();




    </script>
    </body>

    کاری که می کنه این هست که دو پارامتر از Query String میخونه:
    1. url: همون آدرسی که باید اطلاعات بهش POST بشه
    2. data: اطلاعاتی که باید پست بشن به فرمت JSON String


    این اطلاعات رو میخونه و بعد یک Form درست می کنه، که action رو برابر مقدار url قرار میده و به ازای هر کلید در JSON Object یک input درست می کنه.

    نهایتاً هم این فرم رو Submit می کنه.

    به این روش میشه اطلاعات رو به هر صفحه ای پست کرد

    کافیه یه فایل با این محتویات ساخته بشه و جایی آپلود بشه، و بعد اطلاعات برای این پیج ارسال بشه.

    مثلاً:
    http://your-site.com/poster.html?url=http://bpm.shaparak.ir&data={"RefId":"AFGFGSHHHS64456555G  SG"}

  10. #10
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    خيلي عاليه فقط از نظر امنيت چكار ميشه كرد؟
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    امنیت در چه بخشی منظورتون هست ؟

  12. #12
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    منظورم توي آدرس url ارسالي توسط اژليكيشنه كه يه چيزي پيدا كردم براي رمزنگاري توي php و اندرويد كه احتمالا كارم رو راه ميندازه....بازم خيلي خيلي ممنون خيلي كمك كردي!
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: راهنمایی در پیاده سازی درگاه بانک

    البته همونطور که فرمودید میشه اطلاعات رو Encrypt کرد و فرستاد، اما در این مورد خاص نیاز به اینها نیست و جای نگرانی نیست چون اطلاعات مخفی ای وجود نداره و یوزر هم نمیتونه با دستکاری اطلاعات ارسالی مثلاً مبلغ کمتری پرداخت کنه.

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی پیاده سازی درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط blackway در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 00:47 صبح
  2. مشكل در پياده سازي درگاه بانك
    نوشته شده توسط Z.Abdollahi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 09:36 صبح
  3. سوال: مشكل در پياده سازي درگاه بانك
    نوشته شده توسط Z.Abdollahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 21:04 عصر
  4. راهنمایی در پیاده سازی سیستم بانک
    نوشته شده توسط Sirwan Afifi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 اسفند 1388, 21:56 عصر
  5. سوال: درخواست راهنمایی در پیاده سازی یک قسمت از برنامه کاربردی
    نوشته شده توسط alfredo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 13:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •