نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل اتصال به دیتابیس

  1. #1

    مشکل اتصال به دیتابیس


    String connection = "jdbc:mysql://%s:%s/%s?useUnicode=true&characterEncoding=UTF-8";
    conn = DriverManager.getConnection(String.format(connecti on, "x.x.x.x", "3306", "schoolController"), "user", "passwd");
    System.out.println("OK");
    st = conn.createStatement();

    یه هفته هست هس با کد مشکل دارم اصلا به دیتابیس متصل نمیشه.
    خطا:

    Exception in thread "main" com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.CommunicationsExce ption: Communications link failure


    The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driver has not received any packets from the server.
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(NativeConstructorAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:45)
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Construc tor.java:423)
    at com.mysql.jdbc.Util.handleNewInstance(Util.java:41 1)
    at com.mysql.jdbc.SQLError.createCommunicationsExcept ion(SQLError.java:1117)
    at com.mysql.jdbc.MysqlIO.<init>(MysqlIO.java:355)
    at com.mysql.jdbc.ConnectionImpl.coreConnect(Connecti onImpl.java:2461)
    at com.mysql.jdbc.ConnectionImpl.connectOneTryOnly(Co nnectionImpl.java:2498)
    at com.mysql.jdbc.ConnectionImpl.createNewIO(Connecti onImpl.java:2283)
    at com.mysql.jdbc.ConnectionImpl.<init>(ConnectionImp l.java:822)
    at com.mysql.jdbc.JDBC4Connection.<init>(JDBC4Connect ion.java:47)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(NativeConstructorAccessorImpl.java:62)
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:45)
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Construc tor.java:423)
    at com.mysql.jdbc.Util.handleNewInstance(Util.java:41 1)
    at com.mysql.jdbc.ConnectionImpl.getInstance(Connecti onImpl.java:404)
    at com.mysql.jdbc.NonRegisteringDriver.connect(NonReg isteringDriver.java:317)
    at java.sql.DriverManager.getConnection(DriverManager .java:664)
    at java.sql.DriverManager.getConnection(DriverManager .java:247)
    at schoolcontroller.tools.DataBase.mysql.DataAccess.c onnect(DataAccess.java:45)
    at schoolcontroller.tools.DataBase.mysql.DataAccess.m ain(DataAccess.java:40)


    هم اسم دیتابیس هم ای پی سرور و هم یوزرنیم و پسورد درسته و به راحتی با نرم افزار Mysql Workbench میتونم به سرور متصل بشم.

    نسخه MySQL Server :

    5.7.19-0ubuntu0.16.04.1

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: مشکل اتصال به دیتابیس

    طبق چیزهایی که گفتید طبیعتا باید جواب بده و چیز خاصی به ذهنم نمیرسه. شماره پورت mysql تون مطمئنید همین 3306 (پیشفرض) هست؟
    همچنین در برخی موارد گفتن اگر mysql server تون برای مدت طولانی بیکار بمونه هم چنین exception ای میده.

    سرویس mysql server رو ریستارت کنید و دوباره تست کنید (بعد از اینکه start شد، چند بار تست کنید). همچنین تو کدتون حتما connection رو ببندید.
    اگر جواب نگرفتید، متاسفانه ایده دیگه ای ندارم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اتصال به دیتابیس در برنامه ستاب شده
    نوشته شده توسط sobijoon در بخش SQL Server Integration Services - SSIS
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 16:01 عصر
  2. سوال: مشکل اتصال به دیتابیس در برنامه ستاب شده
    نوشته شده توسط sobijoon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 11:16 صبح
  3. مشکل اتصال به دیتابیس در هاست
    نوشته شده توسط saeednavaro در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1391, 02:54 صبح
  4. سوال: مشکل اتصال به دیتابیس در شبکه WorkGroup هنگام فعال بودن فایروال
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1391, 09:51 صبح
  5. حل نشدن مشکل اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط ramsess در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 13:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •