نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: متغیرها در پروژه تحت ویندوز

  1. #1

    Question متغیرها در پروژه تحت ویندوز

    سلام وخسته نباشید...
    من تو این اواخر، مشکلات عجیبی رو تو C#‎‎‎ دیدم...الانم به مشکل عجیبی دیدم.
    چطور میشه مقدار متغیر تعریف شده یک فرم(مثلا فرم1) رو توی فرم دیگه(مثلا فرم 2) تغییر داد؟ یا متغیری که توی یک کلاس تعریف شده رو چطور از توی یه فرم میشه تغییر داد...
    تمام این دردسرها برای اینه که من بیام به فرض وقتی روی یه دکمه تو فرم 1 کلیلک میکنم، درصورتی که فرم 2 باز باشه که هیچی، ولی اگه باز نباشه، بازش کنه...در واقع در تلاشم که جلوی تکرار شدن عمل بازکردن یک فرم رو بگیرم
    (توضیح آخر که واضح بود؟)

    راستی، خواهشاً با قطعه کد جواب بدید...ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 10 شهریور 1396 در 12:37 عصر

  2. #2

    نقل قول: متغیرها در پروژه تحت ویندوز

    با سلام دوست عزیز نیازی به این (به قول شما) دردسرا نیست کافیه توی ایونت کلیک دکمه موردنظرتون توی فرم 1 همچین کدی بنویسین:

    if (Application.OpenForms["Form2"] == null)
    {
    Form2 frm2 = new Form2();
    //frm2.Name = "SomeNameForThisObject";
    frm2.Show();
    }
    else
    {
    Application.OpenForms["Form2"].Activate();
    }


    اون خطی که کامنت کردم رو میتونی از حالت کامنت دربیاری و به فرمت یه اسم دلخواه بدی و توی کالکشن OpenForms اون اسم رو جایگزین کنی، اگرم نه که میتونی از همون اسم کلاس استفاده کنی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: متغیرها در پروژه تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Sedaghat11021377 مشاهده تاپیک
    سلام وخسته نباشید...
    من تو این اواخر، مشکلات عجیبی رو تو C#‎‎‎‎‎ دیدم...الانم به مشکل عجیبی دیدم.
    چطور میشه مقدار متغیر تعریف شده یک فرم(مثلا فرم1) رو توی فرم دیگه(مثلا فرم 2) تغییر داد؟ یا متغیری که توی یک کلاس تعریف شده رو چطور از توی یه فرم میشه تغییر داد...
    تمام این دردسرها برای اینه که من بیام به فرض وقتی روی یه دکمه تو فرم 1 کلیلک میکنم، درصورتی که فرم 2 باز باشه که هیچی، ولی اگه باز نباشه، بازش کنه...در واقع در تلاشم که جلوی تکرار شدن عمل بازکردن یک فرم رو بگیرم
    (توضیح آخر که واضح بود؟)
    همونطور که گفته شد نیازی به این دردسرا نیست
    ولی صرفاً جهت اطلاع برای کار با کلاس و نحوه تغییر مقادیر ابتدا در کلاس کد های زیر را بنویسید
    (البته جور دیگه هم کد زیر رو میشه نوشت) ولی اصولیش اینطوره:
    Public Class myClass{
    private string name;
    public string Name
    {
    get
    {
    return this.name;
    }
    set
    {
    this.name = value;
    }
    }
    }

    بعد اینطوری در هر فرمی که می خواید مقدار دهی کنید:

    myClass c=new myClass();
    c.Name="Your Name";


    اینجا هم مثال خوبی برای کار با کلاس زده ولی کدهای بالا برای کار شما کفایت می کنه
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.71).aspx
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: متغیرها در پروژه تحت ویندوز

    دکمه تشکر کمه... خیلی خیلی ممنون...مشکلم رو حل کردی...ایشاالله تو برنامه هات کامپایلرت به کامت کار کنه...دمت گرم...

  5. #5

    نقل قول: متغیرها در پروژه تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز نیازی به این (به قول شما) دردسرا نیست کافیه توی ایونت کلیک دکمه موردنظرتون توی فرم 1 همچین کدی بنویسین:

    if (Application.OpenForms["Form2"] == null)
    {
    Form2 frm2 = new Form2();
    //frm2.Name = "SomeNameForThisObject";
    frm2.Show();
    }
    else
    {
    Application.OpenForms["Form2"].Activate();
    }


    اون خطی که کامنت کردم رو میتونی از حالت کامنت دربیاری و به فرمت یه اسم دلخواه بدی و توی کالکشن OpenForms اون اسم رو جایگزین کنی، اگرم نه که میتونی از همون اسم کلاس استفاده کنی
    داداش ببخشید...یه مشکل دیگه...اینی که شما گفتی، تا زمانی که شرط درست اجرا بشه، مشکلی نیست، اما زمانی که شرط غلط اجرا بشه، دیگه شرط درست اجرا نمیشه...این مشکل منه...اینو باید چیکار کنم؟

  6. #6

    نقل قول: متغیرها در پروژه تحت ویندوز

    متوجه نشدم، منظورتون قسمت else هستش؟ خب بذارین روند اجرای این چند خط رو توضیح بدم که براتون روشن بشه موضوع: تو طول اجرای برنامه درصورتیکه فرم 2 باز نباشه، یک بار بدنه if اجرا میشه و از اون به بعد تا زمانیکه فرم 2 بسته نشده، قسمت else اجرا میشه، الان مشکل چیه دقیقا؟

  7. #7

    نقل قول: متغیرها در پروژه تحت ویندوز

    مشکل حل شد...ممنون

تاپیک های مشابه

  1. راه حل برای باز کردن فایل pdf در پروژه تحت ویندوز
    نوشته شده توسط negar442 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 آذر 1395, 22:17 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 14:23 عصر
  3. افزودن اطلاعات به دیتابیس توسط Linq در پروژه تحت ویندوز
    نوشته شده توسط PirouzNZ در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1391, 16:48 عصر
  4. سوال: استفاده از پروژه تحت ویندوز در برنامه تحت وب
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 10:20 صبح
  5. اتصال 2 رشته در C تحت ویندوز
    نوشته شده توسط hercules در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 06:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •