نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم تغییر اکشن در ویو

  1. #1

    عدم تغییر اکشن در ویو

    سلام
    من دو کنترلر برای یک ویو استفاده کردم. یکی برای نمایش و یکی برای insert
    قسمتی از فرم که وارد کد ajax میشه طبق پارامترهایی که بهش دادم باید به اکشن دوم انتقال پیدا میکنه . اما هیچ تغییری اتفاق نمی افته .
    کد ajax begin form برای تغییر اکشن و url رو با این اورلود نوشتم:

    @using (Ajax.BeginForm("AddGroup", "Admin", new AjaxOptions { HttpMethod = "Post", Url = "/Admin/AddGroup" }))
    {


    این هم کد تمام ویو هست



    @model MyTest.ViewModels.Admin.AddGroupViewModel


    @{
    ViewBag.Title = "Groups";
    Layout = "~/Views/Shared/_LayoutPage1.cshtml";
    }


    @helper AddOption(int? parentId, string space)
    {
    foreach (var item in Model.Groups.Where(p => p.ParentID == parentId).ToList())
    {
    <option value="@item.Id">@space+@item.Name</option>


    @Html.Raw(HttpUtility.HtmlDecode(AddOption(item.Id , space + "&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;").ToSt ring()));


    }
    }


    <div class="col-lg-4 ">
    </div>
    <div class="col-lg-8">


    @using (Ajax.BeginForm("AddGroup", "Admin", new AjaxOptions { HttpMethod = "Post", Url = "/Admin/AddGroup" }))
    {






    <div class="form-group">
    <select id="Group_ParentId" name="Group.ParentId" class="form-control" size="15">
    <option value="">گروه اصلی </option>
    @AddOption(null, "")
    </select>
    </div>


    <!-- text input -->
    <div class="form-group">
    <label>افزودن گروه</label>


    @Html.TextBoxFor(p => Model.Group.Name, new { @class = "text" })
    @Html.ValidationMessageFor(p => Model.Group.Name)


    <button type="button" class="btn-primary btn-lg">ثبت</button>


    </div>

    }
    </div>





    خطایی هم که میده مربوط به همون قسمت url هست . اصلا وارد اکشن نمیشه.
    آیا پارامتر خاصی رو باید ست کنم؟

  2. #2

    نقل قول: عدم تغییر اکشن در ویو

    با سلام، نیازی به پارامتر URL نیس، اسم اکشن و کنترلر رو دادین بهش دیگه، پس نیازی به ست کردن پارامتر URL نیست، پارامتر رو حذف کنین ببینین مشکل حل میشه؟

    همچنین نوع دکمه ثبت رو روی Submit قرار بدین
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : پنج شنبه 09 شهریور 1396 در 23:20 عصر

تاپیک های مشابه

  1. عدم تغییر class در کد htmlبعد از استفاده از addclass
    نوشته شده توسط resident در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1392, 19:34 عصر
  2. آموزش: عدم تغییر سایز در php
    نوشته شده توسط somi.sh در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 21:11 عصر
  3. عدم تغییر متن در TextBox
    نوشته شده توسط MJG1287 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1391, 11:48 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 09:15 صبح
  5. مشکل عدم تغییر فونت در FastReport ، در حالت Runtime
    نوشته شده توسط Look in future در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •