نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: صحیح نبودن خروجی Json در WCF

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Post صحیح نبودن خروجی Json در WCF

    با سلام خدمت همه دوستان
    من یک سرویس WCF نوشتن که خروجی Json میده اما خروجی که بر میگردونه معتبر نیست و نمیشه پارز کرد اونو


    JavaScriptSerializer js = new JavaScriptSerializer();


    return js.Serialize(Passenger);





    اطلاعات از جدول اس کیو ال با Ef خونده میشن و همون ابجکت Ef رو میدم به حروجی ، رشته خروجی Json هست اما ولید نیست . نمیشه پارزش کرد(تقریبا ساختار جیسون داره ) حتی از کتابخونه های جیسون هم کمک گرفتم اما نشد ممنون میشم راهنمایی کنید

    return JsonConvert.SerializeObject(Passenger);



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: صحیح نبودن خروجی Json در WCF

    سلام
    با JavaScriptSerializer سریالایز میکنین یا JsonConvert؟ کد که نوشتین و میخواین برش گردونین و نمیشه کو؟
    نمونه رشته سریالایز شده و کلاس EF ای که میخواید دیسریالایز بشه رو بذارید.
    بصورت کلی با همون JsonConvert سریالش کنید و با همون هم بازش کنید. مثلاً اگه کلاس هدف TempSearchUserResult باشه:

    var json = JsonConvert.SerializeObject(obj, Formatting.Indented);
    // ...
    var result = JsonConvert.DeserializeObject<TempSearchUserResult >(response);

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: خروجی Json در php
    نوشته شده توسط silver2000 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1394, 12:44 عصر
  2. سوال: دریافت خروجی json در view
    نوشته شده توسط sinayas در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1393, 14:33 عصر
  3. سوال: خواندن مقادیر فیلد ها در خروجی Json با Jquery
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1392, 18:49 عصر
  4. سلام کد جستجو یک رکورد و قرار دادن خروجی ان در Data Grid
    نوشته شده توسط pesare_matin2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1384, 22:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •