نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای عدم ثبت داده

  1. #1

    خطای عدم ثبت داده

    سلام
    من برای insert داده اول از فرم خود دات نت استفاده کردم و چند کاربر رو در دیتابیس ذخیره کردم اما بعد استایلش رو عوض کردم و فرم رو بصورت ایجکس تبدیل کردم.
    ولی نمی دونم چرا در کنترلر اکشن add اجرا نمیشه؟
    این قسمت کنترلر هست


    public ActionResult Enrollment()
    {
    return View();
    }
    [HttpPost]
    public ActionResult Enrollment(User user)
    {
    UserRepository BlUser = new UserRepository();
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (BlUser.Add(user))
    {
    return JavaScript("alert('ثبت شد ');");
    }
    else
    {
    return JavaScript("alert('ثبت نشد');");
    }
    }
    else
    {
    return JavaScript("alert("" + ModelState.GetErrors() + "");");
    }


    }





    مرتب پیغام ثبت نشد رو نشون میده. در صورتیکه قبلا با همین کنترلر و فرم خود دات نت اکشن add رو کامل اجرا میکرد.


    این هم تابع add درrepository

    public bool Add(MyTest.Models.DomainModels.User entity, bool AutoSave = true)
    {
    try
    {
    db.Users.Add(entity);
    if (AutoSave)


    return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
    else
    return false;




    }
    catch
    {
    return false;
    }
    }



    اگه لازم هست کد ویو رو هم بذارم .
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: خطای عدم ثبت داده

    کدتون رو دیباگ کنید مرحله به مرحله مقادیر رو چک کنید درست باشن ، نمیشه برای همچین موردی نظری داد چون دلیل های زیادی میتونه داشته باشه .
    کد رو داخل Try Catch بزارید ببینید مشکل از کجاس .

  3. #3

    نقل قول: خطای عدم ثبت داده

    من چند بار امتحان کردم .
    بار اول که خود mvc برام فرم میسازه insert انجام میشه . خب این یعنی کنترلر درست کار میکنه و تابع add هم مشکلی نداره .
    بلافاصله که به فرمم استایل (مثلا یک کلاس یه فرمم میدم) دیگه insert انجام نمیشه و خطا هم مربوط به انجام add هست. ایراد مربوط به خط ۱۱ هست. (پس ایراد باید از ویو باشه)
    اگر با ajax اسکریپت بنویسم مشکل ممکنه حل بشه؟
    جالبه فقط برای insert این مشکل هست. برای update و delete و نمایش list مشکلی وجود نداره.

  4. #4

    نقل قول: خطای عدم ثبت داده

    با سلام، کد ویو و همچنین ساختار جدول user رو هم قرار بدین، با یه استایل اضافه کردن به فرم اخلالی در عملکرد درج صورت نمیگیره، احتمالا داده تکراری یا null وارد جدول user میکنین

  5. #5

    نقل قول: خطای عدم ثبت داده

    اعصابم خورد شد کل ویو رو پاک کردم. حالا که شما جواب دادین دوباره میسازم میذارم اینجا حتما.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جلوگیری از عدم ثبت داده تکراری هنگام ویرایش
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 21:37 عصر
  2. عدم ثبت داده تکراری در xml
    نوشته شده توسط titi1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1391, 18:41 عصر
  3. سوال: عدم نمایش داده ها در DbGrid در هنگام ثبت آنها
    نوشته شده توسط fire.angle در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 تیر 1390, 01:06 صبح
  4. سوال: سوال عدم ثبت داده در ديتاگريد
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 13:43 عصر
  5. سوال: عدم ثبت داده تكراري دردو جدول
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 15:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •