نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ساخت اسلایدر ریسپانسی

  1. #1

    Unhappy مشکل در ساخت اسلایدر ریسپانسی

    سلام


    من دارم یه اسلایدر ریسپانسیو میسازم، فقط با استفاده از html, css, jquery
    (بدون بوت استرپ و بدون پلاگین)

    مشاهده اسلایدر



    وقتی بازش کنید میبینید درست اجرا میشه (هر 3 ثانیه اسلایدها عوض میشن)
    اما وقتی مرورگر رو ریسایز کنید (یعنی ابعاد مرورگر رو تغییر بدید)، اسلایدر قاطی میکنه


    فکر میکنم مشکل مربوط به دستور setInterval میشه
    نمیدونم چیکارش کنم

    کد HTML:
    
    <!DOCTYPE html><html><head><style type="text/css">* {  margin: 0;  padding: 0;  outline: none;  border: none;  font-size: medium;  font-family: Tahoma,Arial;}body {  direction: rtl;  background: #f8f8f8;  text-align: right;  color: #333333;  position: relative;}#sliderWrap {  display: block;  width: 100%;  position: relative;  overflow: auto;  direction: ltr;}#slider {  display: block;  position: relative;}#slider > li {  display: block;  position: relative;  float: left;}#slider > li > img {  display: block;  width: 100%;  height: auto;}</style><script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.1/jquery.min.js"></script><script>$(document).ready(function(){
    var cLi = $("#slider > li").length;var wUl = (cLi*100)+"%";$("#slider").css("width",wUl);var wLi = (100/cLi)+"%";$("#slider > li").css("width",wLi);
    $("#sliderWrap").css("overflow","hidden");
    var size = $("#slider > li").width();var i = 1;function sliderMove(){  var sizeSlide = i*size;  if(i<cLi){    $("#sliderWrap").animate({scrollLeft: sizeSlide},500);    i++;  }  else{    $("#sliderWrap").animate({scrollLeft: 0},500);    i = 1;  }}var anim = setInterval(sliderMove,3000);
    
    
    $(window).resize(function(){ 
    
    clearInterval(anim);$("#sliderWrap").scrollLeft(0);var size = $("#slider > li").width();
    var i = 1;function sliderMove(){  var sizeSlide = i*size;  if(i<cLi){    $("#sliderWrap").animate({scrollLeft: sizeSlide},500);    i++;  }  else{    $("#sliderWrap").animate({scrollLeft: 0},500);    i = 1;  }}var anim = setInterval(sliderMove,3000);
    
    });
    
    
    });</script></head><body>
    <div id="sliderWrap">  <ul id="slider">    <li>      <img src="http://uupload.ir/files/ltbl_slide-1.jpg">    </li>    <li>      <img src="http://uupload.ir/files/t0p0_slide-2.jpg">    </li>    <li>      <img src="http://uupload.ir/files/1tmb_slide-3.jpg">    </li>  </ul></div>
    </body></html>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ساخت اسلایدر ریسپانسی

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ساخت اسلایدر ریسپانسی

    این کدی که نوشتی خیلی بی نظم و شیر تو شیره و من نمیتونم بخونمش یه نگاه سرسری کردم

    یه قسمت کدت کار نمیکنه آلرت بزار قسمت های مختلف ببین چیش کار نمیکنه
    مشخصا size رو آلرت کن قبل از هر اسلاید ببین فرقی میکنه مقدارش یا نه ! چون به نظر میاد وقتی ریسایز میکنی مقدار اون سایزه مشک ساز میشه و به اندازه کافی اسکرول نمیکنه عکس رو

    مورد دیگه اینکه شما نیاز نداری کل کد هات رو برای ریسایز دوباره تکرار کنی .... عملا بعد از ریسایز فکر میکنم فقط مقدار متغیر size تغییر میکنه و آفست باید 0 بشه که همچین چیزی جواب میده





    $(window).resize(function(){

    $("#sliderWrap").scrollLeft(0);
    size = $("#slider > li").width();

    });

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ساخت اسلایدر ریسپانسی

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    این کدی که نوشتی خیلی بی نظم و شیر تو شیره و من نمیتونم بخونمش یه نگاه سرسری کردم

    یه قسمت کدت کار نمیکنه آلرت بزار قسمت های مختلف ببین چیش کار نمیکنه
    مشخصا size رو آلرت کن قبل از هر اسلاید ببین فرقی میکنه مقدارش یا نه ! چون به نظر میاد وقتی ریسایز میکنی مقدار اون سایزه مشک ساز میشه و به اندازه کافی اسکرول نمیکنه عکس رو

    مورد دیگه اینکه شما نیاز نداری کل کد هات رو برای ریسایز دوباره تکرار کنی .... عملا بعد از ریسایز فکر میکنم فقط مقدار متغیر size تغییر میکنه و آفست باید 0 بشه که همچین چیزی جواب میده





    $(window).resize(function(){

    $("#sliderWrap").scrollLeft(0);
    size = $("#slider > li").width();

    });
    اگه وارد لینک مشاهده اسلایدر بشی و اونجا با مرورگر کدها رو باز کنی (ctrl+u) ، میبینی کدها منظم هستن... خود انجمن وقتی کدها رو پیست کردم، اینطور بی نظم نمایش داده... تقصیر از من نیست...
    قطعا با روشهای مختلف مقدار متغیرها رو قبلا بررسی کردم... موقع ریسایز صفحه، دستور چاپ متغیرها رو دادم و دقیقا همونطور که باید تغییر کردن...
    آخرین ویرایش به وسیله j_1989 : یک شنبه 12 شهریور 1396 در 15:47 عصر

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ساخت اسلایدر ریسپانسی

    واقعا بین اینهمه برنامه نویس کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
    من واقعا نمیدونم اشکال کارم کجاست

    لطفا وارد لینک مشاهده اسلایدر بشید، اونجا با مرورگر کدها رو باز کنید (ctrl+u) کدها منظمتره

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ساخت اسلایدر ریسپانسی

    آآآآآآپپپپپپپپپپپپپ

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 21:13 عصر
  2. مشکل در ساخت اسلایدر
    نوشته شده توسط jaboli در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1392, 10:19 صبح
  3. مشکل در ساخت setup
    نوشته شده توسط حامد حامدی در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 21:24 عصر
  4. مشکل در ساخت ویرایگر html در vb.net
    نوشته شده توسط kamkam در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 09:09 صبح
  5. مشکل در ساخت دیتابیس جدید
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 16:09 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •