نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست آموزش TempVars

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    Question درخواست آموزش TempVars

    سلام

    میشه در مورد متغیر TempVars یه توضیحاتی بدین که چی هست و چجوری میشه باهاش کار کرد؟
    1. TempVars.Add
    2. TempVars.Application
    3. TempVars.Count
    4. TempVars.Item
    5. TempVars.Parent
    6. TempVars.Remove
    7. TempVars.RemoveAll

    مواردش هم همین هفت مورد هست
    اگر یه توضیحی بدین ممنون میشم

    مخصوصا استاد صدیقی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست آموزش TempVars

    باسلام و ممنون از لطف شما اما بنده استاد نیستم


    Tempvars

    یک ابزاره از نوع Object که توسط مایکروسافت قرار داده شده از اکسس 2007 به بعد که به طور کلی معادل یک Global variable یا متغییر کلی محصوب میشه

    بر طبق اعلام مایکروسافت این ابزار به دلیل راحتی در کد نویسی قرار داده شده تا از بعضی خطا ها جلوگیری کنه وبه عنوان ابزاری برای ارتباط و به اصلاح passing استفاده بشه

    از این ابزار میتوان در تمامی نقاط access به غیر از Table استفاده کرد و داده ها رو جابه جا کرد




    برای فراخوانی Tempvars به این صورت اقدام میکنید


    Tempvars!Name
    یا
    Tempvars.item("Name")


    name همان اسمی است که برای Tempvars انتخاب کرده اید



    برای ایجاد

    Tempvars.add "Name",Value


    نکته :

    در ایجاد Tempvars نمیتوان یک کنترل را به عنوان Value قرار داد

    میبایست حتما یک متغییر را برابر با کنترل قرار داده و بعد متغییر را به عنوان Value قرار دهید





    برای حدف یک Tempvars به خصوص

    Tempvars.Remove "Name"




    برای حدف تمامی Tempvars ها

    Tempvars.RemoveAll




    تعداد کلی Tempvars ها

    Tempvars.Count




    برای رجوع به یک Tempvars با شماره index آن

    مثلا Tempvars شماره 3 (بعد از هربار ست کردن Tempvars به ترتیب شماره گذاری میشوند

    Tempvars.Item(3)
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : شنبه 11 شهریور 1396 در 20:56 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: درخواست آموزش TempVars

    شکسته نفسی میکنید آقای صدیقی
    شکر خدا معلومات شما در حد عالی هست و باقی رفقا هم از این معلومات بهرمند میشن

    توضیحاتتون مثل همیشه عالی بود
    یک دور نمای کلی از این متغیر تو ذهنم ایجاد شد که خودش کلی حرف هست

    باز هم اگه به نظر خودتون یا سایر اساتید نیاز به توضیحات بیشتری بود، ممنون میشم که بهرمندمون کنین
    یا علی

تاپیک های مشابه

  1. درخواست : آموزش کابل کشی شبکه
    نوشته شده توسط M@hdi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 09:29 صبح
  2. درخواست آموزش کامل نحوه آپلود WEB SITE با Microsoft Visual Web Developer 2005
    نوشته شده توسط amir_3d_mad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 16:07 عصر
  3. درخواست آموزش کامپایل کردن فایلهایdll
    نوشته شده توسط محمد حسن زرین در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 12:29 عصر
  4. درخواست اموزش
    نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 09:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •