نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ابدیت sqlite

  1. #1

    مشکل در ابدیت sqlite

    سلام خدمت دوستان
    یه مشکل داشتم

    من تو پروژم از sqlite استفاده میکنم و فایل دیتابیس توی پوشه assete هست
    توی کلاس mydbhandler که متدهای ارتباط با Sqlite هست ،،، فایل دیتابیس توی کش کپی میشه ،،، اما فقط برای یه بار ،، و اجراهای بعدی هرکار میکنم ابدیت نمیشه
    حتما باید فایل برنامه رو پاک کنم ،، تا دوباره که نصب میشه مقدارهای جدید رو بخونه ،،،

    میشه راهنمایی کنین باید چکار کنم ؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ابدیت sqlite

    دوستان راهنمایی لطفا ،،،

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ابدیت sqlite

    دوستان هم اکنون نیازمند یاری و کمک می باشم !!!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ابدیت sqlite

    سلام. اگر هربار دیتابیس جدید رو توی پوشه assets میگذاری برای آپدیت. بهتره از کتابخونه sqlite assets helper استفاده کنی کلی کارت راحت میشه. و هر بار شماره ورژن دیتابیس رو یک واحد افزایش بده. خودش برات جابجا و آپدیت میکنه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ابدیت sqlite

    کدهاتون رو قرار بدین ببینیم چیکار کردین و یا کجای کار عیب داره

    در ضمن سوالتون کمی ... پیچیده هستش ! شما میخواهید در هنگام آپدیت برنامه دیتابیس تغییر کنه یا اینکه هر بار ک برنامه توسط کاربر باز میشه اطلاعات جدیدی از نت براش ارسال میکنید ک باید تغییر کنه ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ابدیت sqlite

    با سلام

    برای ثبت اطلاعات در دیتابییس بنده از روش زیر استفاده میکنم (این روش وقتی خیلی کاربردی تر میشه ک تعداد فیلدها زیاد باشه) :



    public SQLiteDatabase mydb;




    public void insert_db(List<String> id, List<String> name, List<String> family, List<String> num){
    String sql = "INSERT INTO tbl_Family (id_db, name_db, family_db, num_db) VALUES (?, ?, ?, ?)";
    final SQLiteStatement statement = mydb.compileStatement(sql);
    mydb.beginTransaction();
    int n = (name.size());
    try {
    for (int i = 0; i < n; i++) {
    statement.clearBindings();
    statement.bindLong(1, Integer.parseInt(id.get(i)));
    statement.bindString(2, name.get(i));
    statement.bindString(3, family.get(i));
    statement.bindString(4, num.get(i));

    statement.execute();
    }
    mydb.setTransactionSuccessful();
    } catch (Exception e) {
    //Log.i("BAD"," MOSHKELI HASTESH");
    } finally {
    mydb.endTransaction();

    }

    }



    حالا اگه شما فقط یه مقدار به هر فیلد میخواهید بفرستید ، بجای آرایه لیست (مثلا) String یا int یا ... قرار دهید و for موجود را حذف کنید

    همچنین id_db, name_db, family_db, num_db فیلدهای ما در دیتابیس هستند


    امیدوارم بدردتون بخوره ، من سالهاس از این روش استفاده میکنم

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ابدیت sqlite

    با سلام

    برای ثبت اطلاعات در دیتابییس بنده از روش زیر استفاده میکنم (این روش وقتی خیلی کاربردی تر میشه ک تعداد فیلدها زیاد باشه) :



    public SQLiteDatabase mydb;




    public void insert_db(List<String> id, List<String> name, List<String> family, List<String> num){
    String sql = "INSERT INTO tbl_Family (id_db, name_db, family_db, num_db) VALUES (?, ?, ?, ?)";
    final SQLiteStatement statement = mydb.compileStatement(sql);
    mydb.beginTransaction();
    int n = (name.size());
    try {
    for (int i = 0; i < n; i++) {
    statement.clearBindings();
    statement.bindLong(1, Integer.parseInt(id.get(i)));
    statement.bindString(2, name.get(i));
    statement.bindString(3, family.get(i));
    statement.bindString(4, num.get(i));

    statement.execute();
    }
    mydb.setTransactionSuccessful();
    } catch (Exception e) {
    //Log.i("BAD"," MOSHKELI HASTESH");
    } finally {
    mydb.endTransaction();

    }

    }



    حالا اگه شما فقط یه مقدار به هر فیلد میخواهید بفرستید ، بجای آرایه لیست نوع متغییر خودتون رو بنویسید و for موجود رو حذف کنید
    همچنین id_db, name_db, family_db, num_db فیلدهای ما در دیتابیس هستند
    و همینطور tbl_Family نام جدول هست

    امیدوارم بدردتون بخوره ، من سالهاس از این روش استفاده میکنم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در خروجی sqlite manager
    نوشته شده توسط hamedjj در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1392, 12:56 عصر
  2. مشکل در آبدیت رکورد های دیتابیس به صورت هم زمان
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 09:37 صبح
  3. مشکل در آبدیت شدن کدهای ویژوال من
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 16:15 عصر
  4. سوال: مشکل در آبدیت جدول
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1390, 14:49 عصر
  5. مشکل در آبدیت کردن
    نوشته شده توسط farman-h در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 12:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •