نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استخراج یک رشته بین دو تاریخ

  1. #1

    استخراج یک رشته بین دو تاریخ

    سلام
    من قصد دارم کدی بنویسم که یک رشته رو دریافت میکنه و بین دو تاریخ چک میکنه و اگر در بازه زمانی مورد نظر پیام وجود داشت پیام رو چاپ می کنه
    ولی متاسفانه کدی که نوشته اجرا نمیشه و با خطا مواجه شدم. ممنون میشم راهنماییم کنیدقسمت کلاس DaoImpl کد زیر رو نوشتم


       @Override
    public List<AdminMessage> getValidAdminMessage() {
    SimpleDateFormat simpleDateFormat = new SimpleDateFormat("yyyy/MM/dd");
    String currentDate = simpleDateFormat.format(new Date());
    Criteria criteria = getSession().createCriteria(AdminMessage.class);
    criteria.add(Restrictions.ge("fromDate", currentDate));
    criteria.add(Restrictions.le("toDate", currentDate));


    return criteria.list();
    }

    آخرین ویرایش به وسیله خورشید *ستاره : چهارشنبه 22 شهریور 1396 در 08:48 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: استخراج یک رشته بین دو تاریخ

    کدتون خوانا نیست (و به نظر میاد کامل هم نیست) و خطاها رو هم نذاشتید. همچنین ورودی رو هم مشخص نکردید

  3. #3

    نقل قول: استخراج یک رشته بین دو تاریخ

    حل شد. ممنون
    خطا این بود که یک رشته دریافت می کرد و نمی تونست به فرمت date تبدیل کنه.
    اصلاح شده کد:
    @Override

    public List<AdminMessage> getValidAdminMessages() {
    SimpleDateFormat simpleDateFormat = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd");
    //String currentDate = simpleDateFormat.format(new Date());
    String currentDate = DateUtil.getTodayPersian();
    Criteria criteria = getSession().createCriteria(AdminMessage.class);
    criteria.add(Restrictions.ge("fromDate", DateUtil.persianToGregorian(currentDate)));
    criteria.add(Restrictions.le("toDate", DateUtil.persianToGregorian(currentDate)));

    return criteria.list();
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 تیر 1395, 23:11 عصر
  2. سوال: چگونه برحسب قسمت تاریخ یک datetime بین دو تاریخ با linq query جستجو کنیم؟
    نوشته شده توسط bahareh1368 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 10:57 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1392, 15:58 عصر
  4. گزارش از یک جدول بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط mk118_2020 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 23:24 عصر
  5. جستجوی یک رکورد بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •