نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: QueryString در Mvc

  1. #1

    QueryString در Mvc

    سلام من تو صفحه اولم یه تگ a دارم که وقتی میزنم روش میخوام بره تو یه ویو دیگه و جزییات رو نشون بده؛ ولی نمیدونم چرا ارر میده و مقدار رو Null میخونه.
    کد هام ایناس.

    کد HTML:
     <a href="DetaileService/@item.ServiceID">
                            <img src="../../images/Service/@item.Image" alt="Special Offer" />
                            <span class="hover-effect">
                                <i class="icon-link"></i>
                            </span>
                        </a>

    و د رکلاسم این کد رو دارم:

     public static DetaileServiceVM DetaileService(int ID)
    {
    using (TourismEntities db = new TourismEntities())
    {
    var Details = db.Database.SqlQuery<DetaileServiceVM>(@"Sp_Select _DetaileService @ServiceID",
    new SqlParameter("@ServiceID", ID)).FirstOrDefault();
    return Details;
    }


    و دربالای view جزییات هم اینو نوشتم:

    @{
    int a = int.Parse(Request.QueryString["ID"].ToString());
    Tourism.Class.VM.DetaileServiceVM DetailService =
    Tourism.Class.BLL.DefaultPageBLL.DetaileService(a) ;
    }

  2. #2

    نقل قول: QueryString در Mvc


    <a href="DetaileService/@item.ServiceID">
    <img src="../../images/Service/@item.Image" alt="Special Offer" />
    <span class="hover-effect">
    <i class="icon-link"></i>
    </span>
    </a>
    شما بدرستی پارامتر رو داخل url در href تعریف نکردید ، همچین شکلی میشه : DetailsService?ID=@item.ServiceID
    راه راحتتر این هست که داخل href از Url.Action استفاده کنید : https://stackoverflow.com/a/19110921/6661314

  3. #3

    نقل قول: QueryString در Mvc

    خیلی ممنون بابت پاسختون ولی مشکل اینجا نیست.ID رو میفرسته ولی توی ویو مقصد نمیفهمه.... ببینید خطام اینه:

    error.png

  4. #4

    نقل قول: QueryString در Mvc

    چرا داخل اکشن ، آیدی رو نمیگیرید و داخل یک Viewbag بریزیدش و پاسش بدید به ویو ؟

  5. #5

    نقل قول: QueryString در Mvc

    همین کار رو هم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد و بازم ارر داد

  6. #6

    نقل قول: QueryString در Mvc

    کدتون رو دیباگ کنید ببینید مقدار ID دریافتی در اکشن چی هست و امکان Cast اون به Int هست یا خیر .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: QueryString در Mvc

    شما کد رو با query string نمیفرستید که!! دارید با route میفرستید.
     var id = ViewContext.RouteData.Values["id"];

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن چند Querystring در فایل web.sitemap
    نوشته شده توسط angle25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 10:26 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 00:10 صبح
  3. ایجاد queryString در صفحه اصلی سایت
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 16:51 عصر
  4. سوال: ارتباط بین لایه ها در MVC
    نوشته شده توسط soltanalidj در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1387, 22:55 عصر
  5. رمز کردن مقدار QueryString در RadGrid
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •