نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ارسال متن از سی شارپ به صفحه ادیتور سایت

  1. #1

    مشکل در ارسال متن از سی شارپ به صفحه ادیتور سایت

    سلام
    من با گت المنت و با استفاده از تگ نیم و ایدی میخواستم مطلبو به ادیتور وبلاگ بفرستم
    اما این ادیتور textarea نه id و نه name داره
    کدهاش :
    کد HTML:
    <textarea style="width: 100%; height: 100%; resize: none; outline: medium none; text-align: left; -moz-tab-size: 4;" dir="ltr" class="cke_source cke_reset cke_enable_context_menu cke_editable cke_editable_themed cke_contents_rtl" tabindex="0" role="textbox" aria-label="ویرایشگر متن کامل, mtex" title="ویرایشگر متن کامل, mtex" aria-describedby="cke_168"></textarea>
    ممنون میشم راهنمایی کنید چطور بتونم به این textarea ، متن داخل تکست باکسو بفرستم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال متن از سی شارپ به صفحه ادیتور سایت

    2 راه میتونید انتخابش کنید :

    1- با استفاده از TagName ، همه ی TextArea های موجود در صفحه رو پیدا کنید و با استفاده از index اون textarea موردنظرتون رو انتخابش کنید :
    var textArea = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("textare  a")[0];


    2- با استفاده از Class هاش پیدا کنیدش : https://stackoverflow.com/a/8461952/6661314

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال متن از سی شارپ به صفحه ادیتور سایت

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    2 راه میتونید انتخابش کنید :

    1- با استفاده از TagName ، همه ی TextArea های موجود در صفحه رو پیدا کنید و با استفاده از index اون textarea موردنظرتون رو انتخابش کنید :
    var textArea = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("textare  a")[0];


    2- با استفاده از Class هاش پیدا کنیدش : https://stackoverflow.com/a/8461952/6661314
    خیلی ممنون از توجه شما
    میشه در مورد کد اولی توضیح بدین ؟
    چطوری مقدار ارسال کنم ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارسال متن از سی شارپ به صفحه ادیتور سایت

    تایپ المنت هایی که از WebBrowser پیدا میکنید ، HtmlElement هست .
    همه HtmlElement ها یک سری Property و Method دارن که شما میتونید بهشون دسترسی داشته باشید و با استفاده از اون ها روشون عملیات های مختلفی انجام بدید .

    شما وقتی Textarea موردنظرتون رو پیدا کردید ، با استفاده از InnerText که یکی از Property های HtmlElement هست ، میتونید مقدار ( Value ) داخل اون Element رو تغییر بدید :

    HtmlElement textArea = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("textare a")[0];
    textArea.InnerText = textbox1.Text;


    https://stackoverflow.com/a/14681398

تاپیک های مشابه

  1. ارسال متن از سی شارپ به فایل word
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1393, 23:50 عصر
  2. مشکل در ارسال اطلاعات از سی شارپ به stimul
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 15:55 عصر
  3. سوال: ارسال متغییر از سی شارپ به جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط faribajan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 08:31 صبح
  4. سوال: ارسال متغیر از سی شارپ به جاوا اسکریپت و برعکس
    نوشته شده توسط faribajan در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1388, 11:16 صبح
  5. مشکل در ارسال ایمیل با سی شارپ
    نوشته شده توسط hassan_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 02:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •