نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در کد php برای طراحی cms

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26

    Unhappy مشکل در کد php برای طراحی cms

    سلام دوستان

    من از روی یه ویدئوی آموزشی میخوام cms اختصاصی طراحی کنم ولی همین اول به یه مشکل خوردم همه کدها رو چک کردم ولی نمیدونم اشکال کار کجاست.

    میتونید به من کمک کنید؟


    screenshot-5abf3287-dbb4-4329-8b44-0c55742cb56d-2017-09-04-16-00-28.png
    اروری که میده:

    Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\vp\content.phpon line 34



    کد صفحه:

    <?php	// 1. create a connection	$connection = mysql_connect("localhost", "root", "");


    ?>
    <?php
    // 2. select a db (string) $db = mysql_select_db("sterling", $connection);
    ?>

    <?php require_once("includes/functions.php"); ?><?php include("includes/header.php"); ?>
    <div id="content"> <!-- main content --> <table id="table"> <!-- html table --> <tr> <td id="nav"> <?php
    // 3. ask database question $result = mysql_query("SELECT * FROM information", $connection);
    ?>
    <?php
    // 4. use data while ($row = mysql_fetch_array($result)) { echo $row; } ?> </td> </tr> </table> </div>
    <?php
    include("includes/footer.php");
    ?>
    <?php
    // 5. close connection mysql_close($connection);
    ?>


    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کد php برای طراحی cms

    بعد از زدن query ابتدا باید چک کنید که مقدار از دیتابیس گرفته شده و بعد fetch_array کنید بصورت زیر

    $result = mysql_query('SELECT * FROM information',$connection);
    if (!$result) {
    die('Invalid query: ' . mysql_error());
    }


    while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    printf("ID: %s Name: %s", $row[0], $row[1]);
    }


    mysql_free_result($result);


    البته دستورات mysql منسوخ شده و باید از mysqli یا pdo استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26

    نقل قول: مشکل در کد php برای طراحی cms

    کد جدید و زدم خطای دیگه ای نشون میده:

    Invalid query: No database selected

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کد php برای طراحی cms

    ارتباط با دیتابیس رو برقرار نکردید. متغیر connection برقرار نیست

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26

    نقل قول: مشکل در کد php برای طراحی cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    ارتباط با دیتابیس رو برقرار نکردید. متغیر connection برقرار نیست
    لطفا راهنمایی کنید ایراد کارم کجاست و کد درست چیه؟ من خیلی مبتدی هستم.

    ممنون

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26

    نقل قول: مشکل در کد php برای طراحی cms

    up

    لطفا راهنمایی کنید دوستان

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26

    نقل قول: مشکل در کد php برای طراحی cms

    از دوستان گرامی خواهش دارم من رو راهنمایی بفرمایند.

    بسیار سپاسگذار.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در کد php برای طراحی cms

    سلام
    دوست عزیز شما قبل از اینکه بخواید یه مدیریت محتوا برنامه نویسی کنید ، اول لطف کنید برید موارد اولیه و مبتدی کار رو یاد بگیرید ...
    وقتی شما اتصال به دیتابیس رو مشکل دارید الان اگر کسی هم بخواد کد کامل رو به شما بده شما به 5 دقیقه نمیکشه باز به مشکل میخورید ...
    اول برید با موارد ابتدایی کار آشنا بشید مانند همین اتصال به دیتابیس ...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در کد برنامه برای update , delete
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 01:31 صبح
  2. سوال: مشکل در کد برنامه برای combobox
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 10:50 صبح
  3. سوال: مشکل در کد برنامه برای جستجو در متن
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 22:38 عصر
  4. مشکل در کد نویسی برای گزارش گیری از پایگاه داده
    نوشته شده توسط gonjeshke در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 01:13 صبح
  5. مشکل در کد SQL برای مرتب کردن
    نوشته شده توسط SeyedMoosavi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1387, 19:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •