نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نوع داده برای پول

  1. #1

    نوع داده برای پول

    سلام و خسته نباشید
    خواستم بدونم بهترین نوع داده برای پو چیه؟
    money
    bigint
    و اینکه مثلا کاربر درون تکس باکس عدد 1000000 را وارد میکند چطوری به 1.000.000 تبدیل کنیم و نشون بدیم؟
    اصلا لازمه به صورته 1.000.000 در بانک ذخیره کنیم یا اینکه در بانک به صورت 1000000 ذخیره کنیم و موقع نمایش به صورت 1.000.000 نمایش بدیم؟
    راه اصولی کدومه؟
    اصلا از چه دستوری باید استفاده کنیم که سه رقم سه رقم جدا کنه برامون؟
    ممنونم میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نوع داده برای پول

    نوع داده هم اگه محاسباتت به پول ایرانه بهتره همون bigint تعریف کنی
    اگه به صورت 1.000.000 ذخیره کنی ممکنه تو محاسبات اشتباه و خطا برات دردسر ساز بشه.
    شما به صورت 1000000 ذخیره کن و در هنگام نمایش میتونی با این تبدیل کنی
    txt.Text = Decimal.Parse(txt.Text).ToString("N3");

    اون عدد 3 هم به خاطره تعداد ارقام اعشار هست. میتونید 0 بزارید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 14 شهریور 1396 در 11:54 صبح

  3. #3

    نقل قول: نوع داده برای پول

    درست میفرمایید
    موقع نمایش در تکست باکس از این فرمول باید استفاده کنم
    وقتی میخوام اطلاعات رو از sql بخونم تا تو گرید نشون بدم اونوقت چی؟
    اونوقت از همون مقدار داده bigint که برابر 1000000 هست میاره و نشون میده و 1.000.000 نشون نمیده
    مگه اینکه از جدول یه view بسازم و view رو درون گرید نشون بدم
    حالا تو view چه دستوری باید بنویسم که یه ستون برام ایجاد کنه و به صورت 1.000.000 نشون بده
    مثلا تو view قبلا دوتا ستون رو بهم چسبوندم و تو یه ستون جداگانه نشون دادم که با اینکار جدولم دستکاری نمیشد فقط view یه ستون درست میکرد
    حالا برای اینکار چیکار کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نوع داده برای پول

    با این کد میتونید فرمت سلول خاصی رو به واحد پول تغییر بدید
    this.dataGridView1.Columns["cell"].DefaultCellStyle.Format = "c0";
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 14 شهریور 1396 در 11:55 صبح

  5. #5

    نقل قول: نوع داده برای پول

    خیلی هم عالی
    فقط کدش بهم ریختس اگه میتونید درستش کنید
    بعد درون wpf تو کد xaml اونجا که ستون ها رو مشخص میکنیم و بایند میکنیم هم میشه از فرمت بندی استفاده کرد؟

    <GridViewColumn Header="Amount">
    <GridViewColumn.CellTemplate>
    <DataTemplate>
    <TextBlock TextAlignment="Right"
    Text="{Binding Path=Amount, StringFormat='{}{0:C}'}" />
    </DataTemplate>
    </GridViewColumn.CellTemplate>
    </GridViewColumn>

    مانند این کد بالا
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 14 شهریور 1396 در 11:57 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نوع داده برای پول

    من با wpf کار نکردم. ولی هرجا که بایند میکنید میتونید بعدش اون کد رو بنویسید . البته فکر کنم این کدتون درسته چون کار نکردم نظر قطعی نمیتونم بدم.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نوع داده برای پول

    با سلام
    اگر ابتدا دیتاها را درون گریدویو Add میکنید میتونید توسط تصویر زیر فرمت ستون را تنظیم کنی:
    DigitFormat.jpg
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. نوع داده برای فیلد متنی فارسی
    نوشته شده توسط zahra111 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 23:12 عصر
  2. نوع داده برای تلفن و id
    نوشته شده توسط mahnaz_h در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 11:17 صبح
  3. تعریف نوع داده برای جدول (
    نوشته شده توسط fq12966 در بخش MySQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1387, 22:57 عصر
  4. نوع داده برای تاریخ و زمان
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1384, 00:29 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 17:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •