نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پر کردن TreeView از روی دیتابیس

  1. #1

    پر کردن TreeView از روی دیتابیس

    سلام.
    من میخوام اطلاعات یک جدول رو با استفاده از روش MVVM وارد تری ویو کنم.مشکلی که هست اینه که اکثر مثالهایی که در این مورد وجود داره مدل ما از نوع کد فرست هست.مثل این :http://www.dotnettips.info/post/468/...8%AF%D8%B1-wpf

    حالا سوالی که دارم اینه که اگه من یه جدول تو بانک داشته باشم با سه تا فیلد (Id,Title , ParentID) اینها رو چجوری ، میتونم به TreeView متصل کنم؟!
    در واقع چجوری میتونم پر کنم اطلاعات رو ازجدول؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: پر کردن TreeView از روی دیتابیس

    سلام.لینک مثالی که گذاشتی هم Code First هست.در مثال، پیاده سازی مدل به روش ارتباط یک به چند پیاده سازی شده یعنی یک شخص می تواند یک یا چندین گره فرزند داشته باشد(یا چندین گره میتوانند یک والد داشته باشند) ولی با توجه به اطلاعات جدول شما یک رابطه یک به یک را پیاده ساری کردید یعنی یک شخص فقط میتواند یک گره والد داشته باشد.

    public class Person
    {
    public int Id { get; set; }
    public int? ParentID { get; set; }
    [ForeignKey("ParentID")]
    public virtual Person Parent { get; set; }
    public string Title { get; set; }
    }
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: پر کردن TreeView از روی دیتابیس

    من متوجه نشدم راه حل چیه!
    من سوالم رو اینجاد هم مطرح کردم .. به صورت کامل تر:
    https://stackoverflow.com/questions/...-from-database
    اگه میشه نگاهی بیندازید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پر کردن TreeView از دیتابیس در asp.net 3.5 C#‎
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1397, 11:22 صبح
  2. پر کردن treeview از جدول sql
    نوشته شده توسط nooshin609 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 دی 1395, 17:44 عصر
  3. سوال: پر کردن Dataset از یک دیتابیس
    نوشته شده توسط mohammad5530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1392, 20:50 عصر
  4. پر کردن treeview از database
    نوشته شده توسط mtsoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 13:52 عصر
  5. مبتدی: پر کردن جدول از روی جدول دیگر
    نوشته شده توسط sahar1982 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1391, 08:42 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •