نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خروجی گرفتن از آرایه

  1. #1

    خروجی گرفتن از آرایه

    سلام
    وقت بخیر دوستان
    من در خروجی گرفتن از این کد مشکل دارم در صورت امکان راهنمایی بفرمائید سپاس


    Dim i, j, count, _in As Integer
    Dim u(2) As Short


    For i = 0 To 2
    u(i) = Convert.ToInt32(Console.ReadLine())
    Next


    Console.WriteLine(u.ToString())
    Console.ReadLine()

  2. #2

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    کسی نبود ما رو راهنمایی کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    سلام


    Dim i As Integer
    Dim u(2) As Short

    For i = 0 To 2
    u(i) = Convert.ToInt32(Console.ReadLine())
    Next

    For Each arrayItem As Short In u
    Console.WriteLine(arrayItem)
    Next


    Console.ReadLine()
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    سلام با تشکر از شما
    میخواستم اگر میشه دقیقا همین کد رو اصلاح کنین چون اعداد رو از ورودی میگیره اما ارور system.toint16[] میده
    فکر مکنم درتبدیل نوع ها مشکل داشته باشه
    سپاس

  5. #5

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط r3za.kh مشاهده تاپیک
    سلام با تشکر از شما
    میخواستم اگر میشه دقیقا همین کد رو اصلاح کنین چون اعداد رو از ورودی میگیره اما ارور system.toint16[] میده
    فکر مکنم درتبدیل نوع ها مشکل داشته باشه
    سپاس
    ? ????????????????????????????????

  6. #6

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    دوست عزیز دقیقا کد شما رو استاد تصیح کردن الان مشکل کجاست؟

  7. #7

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    بدون for each

    و فقط تصحیح کد خودم چرا در کد خودم ارور system.int16 داد ؟

  8. #8

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط r3za.kh مشاهده تاپیک
    بدون for each

    و فقط تصحیح کد خودم چرا در کد خودم ارور system.int16 داد ؟

    سلام
    بنده هم کد شما رو اصلاح کردم ، کجاش این ارور رو داد که می فرمائید ، چه اعدادی وارد کردید ، دقیق تر توضیح بدید لطفا
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: خروجی گرفتن از آرایه

    مشكل از مقدار ورودي نيست . مشكل از تبديل نوع محتواي شماست . از Int32 ب Int16

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه کپی گرفتن از آرایه
    نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 12:49 عصر
  2. سوال: خروجي گرفتن از برنامه دانش آموزان مدارس
    نوشته شده توسط aslani606 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 14:11 عصر
  3. یادگری AT COMMAND GPRS و خروجی گرفتن از آن
    نوشته شده توسط محمدامین شریفی در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1387, 23:09 عصر
  4. خروجی گرفتن از برنامه
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 21:14 عصر
  5. نحوه خروجی گرفتن از بانک بصورت XML
    نوشته شده توسط Tasnim در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •