صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 92 از 92

نام تاپیک: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

  1. #81

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    در بانک master یک Stroe Priocedure بنام sp_databases وجود دارد که نتیجه برگشتی آن نام تمام بانکهای Attach شده در SQL Server هست. با اجرای آن می تونید چک کنید که بانکتون در حال حاضر Attach شده یا خیر
    سلام
    مطالب این تاپیک رو خوندم
    یه سوال داشتم این استوریدپروس sp_databases رو انجام دادم کار می کرد .
    ولی هر چی می خوام یه SELECT روش استفاده کنم نمی شه . یعنی به sp_databases خطا می ده :
    (البته می خوام یه شرط رو هم اضافه کنم)
    SELECT DATABASE_NAME FROM sp_databases
    ممنون

  2. #82

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    بزار ما هم یه کار خیر کنیم

    SELECT * 
    FROM INFORMATION_SCHEMA.SCHEMATA where catalog_name like 'm%'
    ORDER BY CATALOG_NAME
    آخرین ویرایش به وسیله masoudmmd : پنج شنبه 19 دی 1387 در 01:03 صبح

  3. #83

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    با سلام
    آقا من به وسيله كد نويسي بانكمو Attach ميكنم ولي موقعه اتصال به Login, User ها و اين مجوز ها گير ميده
    بازم كه User, Loginها پاك ميكنمو رو ميسازم Error ميده ميگه اتصال ممكن نيست.
    وقتي دستي Attachو Deattach ميكنم درست ميشه به نظرتون راه حل چيه ؟ آيا كدي هست كه دقيقا مثل Attach دستي عمل كنه ؟

    يه سوال ديگه تنظيمات SQL رو چجوري ميشه با كد نويسي دست كاري كرد ؟( مثل Run,Stop و SQL & windows و .....)
    آخرین ویرایش به وسیله مسعود منصوری : سه شنبه 24 دی 1387 در 10:58 صبح

  4. #84

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    كسي نيست جواب بده !!!!!!!

  5. #85

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    هر دو سوال كه پرسيديد:
    1- Attach بوسيله كد نويسي
    2- Run و Stop كردن SQL بوسيله خط فرمان
    قبلا در سايت مطرح شده‌‌اند لطفا جستجو كنيد
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  6. #86

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    سلام
    من بعد از جستجو سوالمو مطرح كردم
    جواب هست ولي درست كار نميكنه لطفاً به سوال دقت كنيد.
    (( آيا كدي هست كه دقيقا مثل Attach دستي عمل كنه ؟ ))
    چون با كد و قتي attach ميكنم مجوز ها و Login ها به هم ميريزه

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    سلام
    یه برنامه گذاشتم که عملیاتattach ,backup ,restore ,
    انجام میده.
    https://barnamenevis.org/showth...=64210&page=21

  8. #88

    Red face نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    اینم نمونه کدش :
    CREATE DATABASE [C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\HAMED\MY DOCUMENTS\VISUAL STUDIO 2005\PROJECTS\TREEVIEW1\TREEVIEW1\BIN\DEBUG\DATABA  SE1.MDF] 
    ON
    ( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1.mdf' ),
    ( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1_log.ldf')
    FOR ATTACH
    بله حتما باید باشن.

    میتونید اسکریپت دیتابیس رو Generate کنید، یا اگه توش داده هست، میتونید از اون Backup بگیرید و در جای دیگه Restore کنید.
    سلام
    خسته نباشید
    اگه لطف کنید و کد deattach کردن رو هم بزارید ممنون میشم

  9. #89

    Red face نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    اینم نمونه کدش :
    CREATE DATABASE [C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\HAMED\MY DOCUMENTS\VISUAL STUDIO 2005\PROJECTS\TREEVIEW1\TREEVIEW1\BIN\DEBUG\DATABA  SE1.MDF] 
    ON
    ( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1.mdf' ),
    ( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1_log.ldf')
    FOR ATTACH
    بله حتما باید باشن.

    میتونید اسکریپت دیتابیس رو Generate کنید، یا اگه توش داده هست، میتونید از اون Backup بگیرید و در جای دیگه Restore کنید.
    سلام
    خسته نباشید
    اگه لطف کنید و کد deattach کردن رو هم بزارید ممنون میشم

  10. #90

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    سلام اقا آخر چی شد برای ATACH چکار باید کرد

  11. #91

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    کل کارهایی که باید انجام بدم چیه؟
    آیا INSTALLSHIELD اینکار را نمیکند؟

  12. #92

    نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد

    سلام. آقایون من تازه کارمو تو حیطه ی برنامه نویسی شروع کردم. ی سوال دارم پس لطفا بطور ساده واسم توضیح بدین:
    من میخوام ی برنامه بنویسم که تو حالت runtime بشه ی پایگاه داده رو ( هر نوعی که باشه sql - access - ... ) به برنامه متصل کنم، داده هاشو بخونم ی سری کارا روشون انجام بدم و برشون گردونم تو همون پایگاه. به من گفتن ی کامپوننت واسه اینکه هرنوع بانکی رو به برنامه وصل کنی هست. میشه لطفا منو راهنمایی کنین؟؟؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. روش Attach کردن Database در SQL Server توسط کد #C
    نوشته شده توسط hassan razavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1387, 10:42 صبح
  2. Attach کردن Databaseاز داخل برنامه به Sql server
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 01:40 صبح
  3. attach نشدن بانک به sql server 2000
    نوشته شده توسط mdb1346 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1385, 12:48 عصر
  4. Attach کردن بانک sql به sql server بدون استفاده از Wizard
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 06:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •