نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای تبدیل یک سلول از datagrid میلادی به شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question خطای تبدیل یک سلول از datagrid میلادی به شمسی

    وقت بخیر دوستان من تو رویداد فرمت دیتا گرید این کد رو نوشتم برای تاریخ میلادی به شمسی.


    string date1 = dgv1.Rows[e.RowIndex].Cells["Date1"].Value.ToString();
    DateTime d = new DateTime();
    int Year = int.Parse(date1.Substring(0,4));
    int Month = int.Parse(date1.Substring(5, 2));
    int Day = int.Parse(date1.Substring(8, 2));
    PersianCalendar b=new PersianCalendar();

    dgv1.Rows[e.RowIndex].Cells["ِDate1"].Value=string.Format(@"{0}/{1}/{2}",b.GetYear(d),b.GetMonth(d),b.GetDayOfMonth(d) );





    اما خطای زیر رو نشون میده
    Specified time is not supported in this calendar. It should be between 03/22/0622 00:00:00 (Gregorian date) and 12/31/9999 23:59:59 (Gregorian date), inclusive.

    کجای کدم اشتباهه؟
    در ضمن نوع فیلدی که از دیتا بیس به این سلول برمیگردونم فرمتش date هست.(ممکنه خطا از این باشه؟!!)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: خطای تبدیل یک سلول از دیتا گرید میلادی به شمسی

    کد شما مشکلی نداره شما ستونی از دیتاگرید را که دیتاتیپ آن از نوع Date هست یک سلول آن را به String تبدیل کردی و مجدد در همان سلول مقدار دهی کردی.مثل مقدار دهی تاریخ شمسی(String )به متغییر از نوع Date هست.شما یک ستون اضافه با دیتاتایپ استرینگ اضافه کن نتیجه تبدیل تاریخ را در ان ستون قرار بده و ستون از نوع Date اصلی رو مخفی کن
    ا
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تغییر دادن text یک سلول از header مربوطه به gridview
    نوشته شده توسط naserbarati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1391, 17:19 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 23:33 عصر
  3. سوال: تبدیل یک تابع از زبان vb به دلفی
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 05:11 صبح
  4. تبدیل یک پروژه از زبان سی به سی شارپ
    نوشته شده توسط reza2005nejad در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 02:19 صبح
  5. سوال: تبدیل یک پروژه از زبان سی به سی شارپ
    نوشته شده توسط reza2005nejad در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1388, 00:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •