نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: متد ()moveToFirst کرسر دقیقا چه کاری انجام میده

  1. #1

    متد ()moveToFirst کرسر دقیقا چه کاری انجام میده

    1-سلام دوستان میخواستم بدونم متد ()moveToFirst برای چیه؟ لطفا مفهومی توضیح بدین.

    2-اگه از متد SqliteDatabase.query با آرگومان های null برای ایجاد یک کرسر استفاده کنیم به تمام جدول اشاره کردیم؟ میشه توضیح بدین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: متد ()moveToFirst کرسر دقیقا چه کاری انجام میده

    چون از ساختار داخلی Cursor کاملاً اطلاع ندارم، درک خودم از موضوع رو براتون می‌نویسم، تحقیقات بیشتر به عهده‌ی خودتون

    بر اساس درک من، Cursor یک ساختار پیمایشی هست، به این معنی که نتیجه ی Query به اندازه ی Bufferش در حافظه نگهداری می کنه و اونها رو پیمایش می کنه و اگر حجم داده های برگشت داده شده توسط دیتابیس بیش از اندازه‌ی بافرش باشه، وقتی درخواست اون بخش از داده ها داده شد، اون بخش دیگه رو دریافت می کنه و در بافر نگه‌داری می کنه.

    پس به شکل آرایه نیست که تمام اطلاعات رو در خودش داشته باشه و با اندیس بتونیم بهش اشاره کنیم، برای همین هست که با متدهای *move این ساختار رو پیمایش می کنیم تا دونه دونه رکوردها رو بهمون بده.

    در ساختارهای Traversal یا Iterative یک شمارنده داخلی وجود داره که مشخص می کنه الان در کجای داده ها قرار داریم، تا وقتی گفتیم یکی برو جلو یا سه تا بیا عقب، ما رو محل دقیق هدایت کنه، ضمن اینکه هیچ تضمینی وجود نداره که Cursor حتی در اولین مرحله از دریافت داده ها، در موقعیت 0 یا ابتدای لیست باشه، برای همین ایده‌ی خوبی هست که همون ابتدا Cursor رو ابتدا هدایت کنیم و از اون محل پیمایش رو آغاز کنیم.

    در مورد سوال دومتون، هر کدوم از پارامترهای متد query محدودیت هایی رو برای SELECT اعمال می کنه، که اگر به جز نام جدول، بقیه پارامترها null ارسال بشن، یعنی تمام رکوردهای جدول و تمام فیلد های هر رکورد رو برگردون، که میشه معادل این:
    SELECT * FROM table

  3. #3

    نقل قول: متد ()moveToFirst کرسر دقیقا چه کاری انجام میده

    واقعا ممنون خدا خیرت بده

تاپیک های مشابه

  1. متد InitializeComponent(); چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 11:59 صبح
  2. وب سرویس چگونه تشخیص میدهد هر متد در درون خود چه کاری انجام میدهد
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 10:00 صبح
  3. اين خط از برنامه چه كاري انجام ميده
    نوشته شده توسط afsharan در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 آبان 1389, 22:13 عصر
  4. سوال: Yahoo.Authentication چه كاري انجام ميده ؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 15:55 عصر
  5. این برنامه چه کاری انجام میده
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 05:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •