نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش شماره تلفن زمانی که گوشی زنگ می خورد؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نمایش شماره تلفن زمانی که گوشی زنگ می خورد؟؟؟؟

    چطور می تونم زمانی که گوشی زنگ می خورد، برنامه من بالا بیاد و شماره تلفن شخصی که زنگ می زند به همراه مشخصات اون را را نمایش دهد؟؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نمایش شماره تلفن زمانی که گوشی زنگ می خورد؟؟؟؟

    سلام...
    باید یه BroadCast تعریف کنید یه نمونه کد براتون میزارم
    اول تو مانیفست اینو تعریف کنید

    <receiver android:name=".IncomingCall">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.PHONE_STATE" />
    </intent-filter>
    </receiver>



    یه کلاس تعریف کنید و این کدها رو داخلش کپی کنید

    public class IncomingCall extends BroadcastReceiver {

    public void onReceive(Context context, Intent intent) {

    try {
    // TELEPHONY MANAGER class object to register one listner
    TelephonyManager tmgr = (TelephonyManager) context
    .getSystemService(Context.TELEPHONY_SERVICE);

    //Create Listner
    MyPhoneStateListener PhoneListener = new MyPhoneStateListener();

    // Register listener for LISTEN_CALL_STATE
    tmgr.listen(PhoneListener, PhoneStateListener.LISTEN_CALL_STATE);

    } catch (Exception e) {
    Log.e("Phone Receive Error", " " + e);
    }


    }


    private class MyPhoneStateListener extends PhoneStateListener {


    public void onCallStateChanged(int state, String incomingNumber) {

    Log.d("MyPhoneListener",state+" incoming no:"+incomingNumber);


    if (state == 1) {


    String msg = "New Phone Call Event. Incomming Number : "+incomingNumber;
    int duration = Toast.LENGTH_LONG;
    Toast toast = Toast.makeText(pcontext, msg, duration);
    toast.show();


    }
    }
    }
    }
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. نمایش ندادن شماره تلفن گیرنده به هنگام زنگ زدن
    نوشته شده توسط gerami2 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1395, 10:55 صبح
  2. نمایش شماره تلفن کسی که زنگ زده
    نوشته شده توسط morTeza.cs در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1394, 04:09 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1394, 07:55 صبح
  4. نمایش شماره تلفن پشت خطی
    نوشته شده توسط afrashteh1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 23:44 عصر
  5. مشکل نمایش شماره تلفن
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 12:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •