نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

  1. #1

    Question کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

    درود ,
    در انتهای دستورات یک اکشن که به صورت ایجکسی درخواست و Post کردن اطلاعات به آن انجام میشود یک دستور :

    return RedirectToAction("GaleryImage?Id=" + P_Id);

    رو نوشتم ولی وقتی به این خط کد میرسه کاری نمیکنه !





    توضیح کاربرد {

    بعد اینکه در یک صفحه اطلاعات کامل محصول رو میگیرم و کامل درج شد میخوام بفرستمش به اکشنی دیگه که تصاویر گالری رو وارد کنه .

    }


    دلیلی این مورد اینه که چون درخواست ایجکسی بوده امکان رفتن به یک اکشن دیگه وجود نداره ؟

    چه کدی بنویسم که بره به اکشن مورد نظر که میخوام ؟

  2. #2

    نقل قول: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

    دقیقا مشکل همون هست که خودتون گفتید ، از ajax post نمیتونید RedirectToAction بزنید .
    راه حل این هست که با Javascript در success به مسیر مورد نظرتون برید :
    https://stackoverflow.com/a/20011363
    https://stackoverflow.com/a/23893974

  3. #3

    نقل قول: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

    ممنون , این دو روش عالین ولی من برای ارسال فورم به سمت کنترولر به شکل زیر کار کردم و از کد Jquery استفاده نکردم:




    در رویداد OnSuccess مربوط کد رو نوشتم ولی بازهم کار نمیکنه !
    کد که اونجا نوشته بود همین بود , درسته ؟

  4. #4

    نقل قول: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    دقیقا مشکل همون هست که خودتون گفتید ، از ajax post نمیتونید RedirectToAction بزنید .
    راه حل این هست که با Javascript در success به مسیر مورد نظرتون برید :
    https://stackoverflow.com/a/20011363
    https://stackoverflow.com/a/23893974
    خوب مشکل حل شد و این کد کار میکنه :

    منتهی مشکلی که هست اینه که در هر بار پست شدن سمت کنترولر و برگشت دوباره به View این تابع OnSuccess اجرا میشه ,
    در حالی که من میخوام اگه همه مراحل رو انجام داد و به انتهای اکشن رسید دستور رفتن به اکشن دیگه اچرا بشه ,
    برای این کار بنظرتون به چه شکل میشه عمل کرد ؟

  5. #5

    نقل قول: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

    اگر روش کارتون رو درست متوجه شده باشم ، میتونید از اکشنی که در success ازش response میگیرید ، یک bool برگردونید ، اگر true بود یعنی کار اکشن کامل انجام شده ، اونموقع redirect کنید .

  6. #6

    نقل قول: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    اگر روش کارتون رو درست متوجه شده باشم ، میتونید از اکشنی که در success ازش response میگیرید ، یک bool برگردونید ، اگر true بود یعنی کار اکشن کامل انجام شده ، اونموقع redirect کنید .
    دقیقا همینه که گفتید ,
    منتهی من چطور میتونم یک مقدار رو در اکشن برگردونم و در تابع دریافتش کنم ؟

  7. #7

    نقل قول: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی


  8. #8

    نقل قول: کارنکردن RedirectToAction در حالت درخواست ایجکسی

    دمت گرم آقای تاجیک خیلی آقایی , حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کد(VB6) جهت قرار دان دسکتاپ در حالت Extend
    نوشته شده توسط meysam_mahshar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 12:34 عصر
  2. کامپایلر دات نت در حالت دیباگ!!!!
    نوشته شده توسط Amin_tus در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1382, 01:25 صبح
  3. خاصیت کلیک در حالت بیهایند کد
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 14:47 عصر
  4. محدود کردن تعداد چاپ در حالت پیش نمایش
    نوشته شده توسط disappear در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1382, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •