نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای {"Syntax error in FROM clause."}

  1. #1

    خطای {"Syntax error in FROM clause."}

    سلام
    من به هنگام اتصال نرم افزار سی شارپ به دیتابیس اکسس برای جستجو از طریق کد sql ارور میگرم (where)

    متن ارور

    {"Syntax error in FROM clause."}


    کد نوشته شده




    private void searching()
    {


    DataTable dt = new DataTable();
    OleDbDataAdapter odp = new OleDbDataAdapter();
    odp.SelectCommand = new OleDbCommand();
    odp.SelectCommand.Connection = oleDbConnection1;
    odp.SelectCommand.CommandText = "Select * From TblList Whare FName Like '%" + srchnamebt.Text + "%' AND LName Like '%" + srchlastnamebt.Text + "%' AND Phonenumber Like '%" + srchnumberbt.Text + "%'";
    odp.Fill(dt);


    dataGrid1.DataSource = dt;
    }



    در این کد 3تکسباکس ساخته شده و با وارد کردن داده های sql برای جستجو




    private void srchnamebt_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    searching();
    }


    private void srchlastnamebt_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    searching();
    }


    private void srchnumberbt_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    searching();
    }


  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطای {"Syntax error in FROM clause."}

    دستورتون اشکال داره
    یه نگاه به کلمه Where بندازین!
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای syntax error in FROM clause
    نوشته شده توسط hadi vafaii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1393, 15:05 عصر
  2. خطای " syntax error in FROM clause " در adodc
    نوشته شده توسط soheilbehro در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 07:25 صبح
  3. syntax error in form clause یعنی چه شه؟
    نوشته شده توسط ebtekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 10:20 صبح
  4. syntax error in from clause
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 17:57 عصر
  5. Syntax error in FROM clause error '80040e14'
    نوشته شده توسط zizi_zizi69 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 17:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •