نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

  1. #1

    پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    سلام دوستان
    یک گرید ویو دارم دارای چند تا ستون ستون 1 ستون 2 ستون 3 ستون 4 ستون 5 ستونهای 1 تا 4این گرید ویو با استفاده از اطلاعات 2 تیبل جوین شده پر میشه سوالی که دارم اینه که من چطوری میتونم ستون 5 گرید ویو رو با استفاده از یک جدول دیگه و البته با استفاده از مقدار ستون چهارم به عنوان پارامترکوئری سلکت پر کنم ممنون از وقتی که میگذارید

  2. #2

    نقل قول: پر کردن گرید ویو با استفاده از شرط

    سلام
    دوست عزیز سوالتون یه کم نامفهومه شما میخوایین اطلاعات یک فیلد خاص از جدولتون رو توو ستوم پنجم گرید قرار بدین؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    سلام دوست عزیز فرض کنید یک گرید داریم ستون اول شماره پرسنلی ستون دوم نام ونام خانوتدگی ستون سوم کد ملی ستون چهارم کارکرد در یک ماه به فرض این چهار ستون گفته شده با استفاده از نتیجه یک کوئری برروی 2تا تیبل جوین شده مقادیر شون پر میشه حالا میخوام ستون پنجم که مثلا اضافه کاری هست اسمش ، با استفاده از یک کوئری سلکت که پارامترش اینجوری هست پر بشه
     select * from dbo.Personal where karkarde mah='

    امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم فارسی بخوام بگم این جوری میشه سلکت کن از جدول پرسنال جائی که کارکرد ماه برابر است با مقدار ستون چهارم گرید ویو1 و نتیجه سلکت را در خانه پنجم گرید ویو 1 نشان بده البته گرید ویو تلریکه

  4. #4

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    اوکی
    ببینید شما مقدار این کوئری رو بریزین توو یه متغیر یا یه تکست باکس سپس همینو بریزین توو اون ستون مد نظرتون

  5. #5

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    البته با forech

  6. #6

    نقل قول: پر کردن گرید ویو با استفاده از شرط

    سلام دوست عزیز میتونی یک خط کد فرضی بدی هم برای پرکردن 4ستون اول وهم برای ستون اخر ممنون

  7. #7

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    یک مثال از مقادیر سه جدول بزنید و بگید چه خروجی مد نظرتون هست. با یک کوئری قابل پیاده سازی هست.

  8. #8

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    SqlConnection con1 = new SqlConnection(@"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|datadirec  tory|\Tile.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30");
    con1.Open();
    cmd = new SqlCommand("select DISTINCT kharidar from tbl_foroosh kharidr", con1);
    cmd.ExecuteNonQuery();


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd.CommandText, con1);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(dt);


    foreach (DataRow dr in dt.Rows)
    {
    comboBox1.Items.Add(dr["kharidar"].ToString());

    }

    ببینید مقدار این کوئری الان توو یه کمبو قرار میگیره حالا شما همین مقدار رو توو اون ستون از گرید بریزین همین
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 20 شهریور 1396 در 17:58 عصر

  9. #9

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    سلام سوالمو جور دیگه مطرح می کنم سه تا جدول دارم به نامهای مشخصات کالا-جدول فروخته شده ها- جدول وضعیت ارسال (عکس ضمیمه هست) میخوام در یک ماه و سال مشخص که کاربر توی دوتا تکست وارد میکنه برنامه یک کوئری بگیره از جدولهای مشخصات کالاو فروخته شده ها(جدولها رو باهم جوین کردم) از نتایج این کوئری بیاد کد کالا- نام کالا- وتعداد فروخته شده در ماه وسال مشخص شده توسط کاربر رو توی ستونهای 1تا 3 یک دیتا گرید ویو نشون بده و بااستفاده از کد کالا که توی ستون اول نشون داده میشه وضعیت ارسال همین کالا رو توی همون ماه وسالی که کاربر توی تکست باکسهای قبلی وارد کرده از جدول وضعیت ارسال بخونه وتوی ستون 4 همون گرید ویو قبلی (نه گرید ویو جدید نشون بده ) به هر ترتیب که 3 تا جدول رو جوین میدم باز نتایج رو درست نشون نمیده یا فقط یک رکورد نشون میده یا به ازای هر کد کالا 3 ردیف تکراری تصاویر جدولهای فرضی وگرید ویو فرض رو ضمیمه میکنم ممنون از دوستانTables.JPGgrid.JPG

  10. #10

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    نقل قول نوشته شده توسط sldvhlds مشاهده تاپیک
    سلام سوالمو جور دیگه مطرح می کنم سه تا جدول دارم به نامهای مشخصات کالا-جدول فروخته شده ها- جدول وضعیت ارسال (عکس ضمیمه هست) میخوام در یک ماه و سال مشخص که کاربر توی دوتا تکست وارد میکنه برنامه یک کوئری بگیره از جدولهای مشخصات کالاو فروخته شده ها(جدولها رو باهم جوین کردم) از نتایج این کوئری بیاد کد کالا- نام کالا- وتعداد فروخته شده در ماه وسال مشخص شده توسط کاربر رو توی ستونهای 1تا 3 یک دیتا گرید ویو نشون بده و بااستفاده از کد کالا که توی ستون اول نشون داده میشه وضعیت ارسال همین کالا رو توی همون ماه وسالی که کاربر توی تکست باکسهای قبلی وارد کرده از جدول وضعیت ارسال بخونه وتوی ستون 4 همون گرید ویو قبلی (نه گرید ویو جدید نشون بده ) به هر ترتیب که 3 تا جدول رو جوین میدم باز نتایج رو درست نشون نمیده یا فقط یک رکورد نشون میده یا به ازای هر کد کالا 3 ردیف تکراری تصاویر جدولهای فرضی وگرید ویو فرض رو ضمیمه میکنم ممنون از دوستان

    سلام
    نمیتونین وضعیت ارسال رو تو همون جدول فروش بزارین ؟ دلیل جدا کردنش چیه ؟
    شما جداول اصلیتو میزاشتی فکر کنم بهتر میشد نتیجه گرفت

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    با سلام
    منم درست متوجه نشدم منظورتون چیه
    ولی در Join زمانی رکوردها نمایش داده میشن که در تمامی جداول وجود داشته باشند
    Vaziyat_ersal رو هم در جدول فروخته شده ها قرار بدید با جدا کردنش دارید اطلاعات تکراری ثبت می کنید، افزونگی رو رعایت کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  12. #12

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    نقل قول نوشته شده توسط lvl3hdi مشاهده تاپیک
    سلام
    نمیتونین وضعیت ارسال رو تو همون جدول فروش بزارین ؟ دلیل جدا کردنش چیه ؟
    شما جداول اصلیتو میزاشتی فکر کنم بهتر میشد نتیجه گرفت
    سلام بعضی از کالاها بدون اینکه فروش برن ارسال میشن به صورت امانی یا کالا از انبار خارج میشه ولی فروخته نمیشه ارسال میشه برای یک نمایندگی دیگه ولی جزو کالاهای فروخته شده نمیاد

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: پر کردن datagridview با استفاده از شرط

    سلام
    به جدول دوم 2 تا فیلد اضافه کنید : فیلد اول برای شناسایی نوع عملیات ( فروش / خروج امانی / ...... ) و فیلد دوم که میتونه از نوع بولین باشه برای تعیین وضعیت ارسال .................. به این ترتیب به جدول سوم نیازی نخواهد بود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پر کردن datagridview با استفاده از کلاس
    نوشته شده توسط negar442 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 فروردین 1395, 13:41 عصر
  2. سوال: پر کردن DataGridView با استفاده از DataReader و DataSet‌
    نوشته شده توسط danshno1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1390, 02:56 صبح
  3. پر کردن jtable با استفاده از vector
    نوشته شده توسط Royce_Da در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 20:50 عصر
  4. مشکل در پر کردن crystalReportViewer با استفاده از Dataset و بانکAccess برای گزارش
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1387, 18:44 عصر
  5. پر کردن dropdownlist با استفاده از بانک اطلاعات
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 07:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •