نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با AutoComplete

  1. #1

    مشکل با AutoComplete

    سلام من از این روش برای AutoComplete استفاده میکنم و یک مشکلی که برام پیش میاد موقعی استکه میام روی کامبو کلیک میکنم و وقتی مقداری سلکت شده و بعد از اون بیام مقداری را تایپ کنم برای جستجو شدن دیگر این مقداری که جستجو میشه قابلیت انتخاب نداره و اون مقداری که در ابتدا با کلیک کردن روی کامبو زده بودم را در جستجو میاره.
    حالا برای رفع این مشکل چکاری باید بکنم؟
    یک نمونه در این سایت هست
    یا این نمونه

    http://www.c-sharpcorner.com/blogs/a...l-c-sharp-2010
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    namespace AutoCompleteComboBox
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.comboBox1.AutoCompleteCustomSource.AddRange
    (new string[] {"Raj Beniwal", "Rohit Malhotra", "Ronit Singh", "Ravi Kumar",
    "Rohit Behl", "Sanjay Singh", "Shalini Singh", "Seema Malhotra", "Savi Verma",
    "Karan Kappor", "Kapil Malhotra", "Vikash Nanda", "Vikram Jain", "Amit Garg",
    "Atul Wadhwani", "Ashwani Pandey"
    });

    this.comboBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend;
    this.comboBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل با AutoComplete

    کد جستجوتونو هم بزارید

  3. #3

    نقل قول: مشکل با AutoComplete

    تشکر مهندس
    نمونه را پیوست کردم - اگه ممکنه بررسی کنید
    Autocomplete_Example.rar
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل با AutoComplete

    من تست کردم. وقتی رو کومبو کلیک میکنم چیزی ظاهر نمیشه . ولی وقتی تایپ میکنم لیست مشابه تایپی که کردم رو نشون میده و میتونم یا کامل تایپش کنم یا اینکه یکیشو انتخاب کنم. وقتی هم که انتخاب میکنم نمایش میده و ایندکس اون توی کومبو باکس انتخاب میشه. با این حال کارکرد این اصلا مشکل نداره. اگه بازم ایرادی داره یا من متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید

  5. #5

    نقل قول: مشکل با AutoComplete

    تشکر از بررسیتون مهندس
    وقتی روی انتهای چپ کامبو کلیک که کنید لیست آیتم ها قابل رویت میشه (1)
    و در همون لحظه که لیست نکایش داده شد بدون کلیک کردن کرکتری را تایپ کنید (2) - اون عکس بالا ظاهر میشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل با AutoComplete

    با کد زیر در رویداد Keydown کامبو حل شد
    comboBox1.DropDown =false

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با AutoComplete کمبو باکس
    نوشته شده توسط sds1920 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 01:41 صبح
  2. حرفه ای: مشکل با AutoComplete
    نوشته شده توسط saviorperi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1391, 00:54 صبح
  3. مشکل با autocomplete
    نوشته شده توسط erfanpj در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1390, 15:00 عصر
  4. سوال: مشکل با autocomplete جی کوئری
    نوشته شده توسط m.mahdim در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 17:13 عصر
  5. مشکل با AutoComplete و اتصال به sqlserver
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •