نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انقضای کوکی و حذف پسورد پس از حداکثر تلاش

  1. #1

    انقضای کوکی و حذف پسورد پس از حداکثر تلاش

    سلام
    من برای انقضای کوکی لاگین و همچنین ازبین رفتن پسورد بعد از حداکثر سه تلاش ورود پسورد وب کانفیگ رو بشکل زیر نوشتم.
    اما بیشتر از سه بار هم که پسورد رو اشتباه وارد می کنم کاربر لاگین میشه و اتفاق خاصی نمی افته.
    آیا باید در کنترلر هم شرط خاصی رو اضافه کنم؟


    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5.2" />
    <httpRuntime targetFramework="4.5.2" />
    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="~/Home/Login" defaultUrl="~/" timeout="20" slidingExpiration="true" />
    </authentication>
    <membership>
    <providers>
    <clear />
    <add name="AspNetSqlMembershipProvider"
    type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider"
    connectionStringName="WebDBConnection"
    maxInvalidPasswordAttempts="3"
    minRequiredPasswordLength="6"
    passwordAttemptWindow="10"
    applicationName="/" />
    </providers>
    </membership>


    </system.web>



    کنترلر


    [HttpGet]
    public ActionResult Login()
    {
    return View();
    }


    [HttpPost]
    public ActionResult Login(string username,string password,bool rememberme)
    {
    if (BlUser.Exist(username, password))
    {
    FormsAuthentication.SetAuthCookie(username,remembe rme);
    return RedirectToAction("Index");
    }
    else
    {
    ViewBag.message = "نام کاربری یا پسورد اشتباه است";
    }
    return View();
    }

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: انقضای کوکی و حذف پسورد پس از حداکثر تلاش

    سلام
    چطور بگم که بعد از یک دقیقه که از سایت استفاده نکر د از سایت خارج بشه؟
    توی سشن
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: انقضای کوکی و حذف پسورد پس از حداکثر تلاش

    نقل قول نوشته شده توسط ghamgin مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور بگم که بعد از یک دقیقه که از سایت استفاده نکر د از سایت خارج بشه؟
    توی سشن
    ممنون
    پاسخ کوتاه : https://stackoverflow.com/a/21612606/6661314
    پاسخ کامل : http://www.jamessturtevant.com/posts...tion-Timeouts/

تاپیک های مشابه

  1. حذف اطلاعات پس از تعویض فرگمنت Fragment
    نوشته شده توسط salman.t در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1395, 09:04 صبح
  2. حذف notification پس از کلیک روی آن بدون باز کردن برنامه
    نوشته شده توسط aliblk10 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1393, 12:30 عصر
  3. حذف عکس پس از گرفتن خطا
    نوشته شده توسط mhq1368 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1391, 21:14 عصر
  4. حذف پسورد اولیه از دیتا بیس
    نوشته شده توسط dosetddaram در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •