نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

  1. #1

    Post لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    با سلام و خسته نباشید.
    آیا امکان داره بخشی از اطلاعات موجود در یک صفحه وب که از دیتابیس فراخوانی میشه و به دلیل پردازش اطلاعات به کندی و با تاخیر چند ثانیه ای پردازش و آماده میشه پس از ورود به صفحه بارگذاری بشه؟ من هر کاری می کنم فقط توی page_load این اتفاق می افته که به دلیل پردازش اطلاعات، صفحه مورد نظر با تاخیر چند ثانیه ای بالا میاد. ممنون میشم کمکم کنین. با تشکر

  2. #2

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط khayyamrad مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید.
    آیا امکان داره بخشی از اطلاعات موجود در یک صفحه وب که از دیتابیس فراخوانی میشه و به دلیل پردازش اطلاعات به کندی و با تاخیر چند ثانیه ای پردازش و آماده میشه پس از ورود به صفحه بارگذاری بشه؟ من هر کاری می کنم فقط توی page_load این اتفاق می افته که به دلیل پردازش اطلاعات، صفحه مورد نظر با تاخیر چند ثانیه ای بالا میاد. ممنون میشم کمکم کنین. با تشکر
    سوالتون رو خوب متوجه نشدم...

    اگه صفحه سایتتون سنگین هست میتونید ابتدا سایت رو Load کنید بعد عکس های موجود توی صفحه بعد از Load کنید ... مثال :

    https://stackoverflow.com/questions/...-showing-a-div
    https://stackoverflow.com/questions/...fore-page-load

    اگه متن هست میتونید با jquery وقتی صفحه Load کامل شد . اون قسمتی که مد نظرتون هست رو فراخوانی کنید .

    $(document).ready(function(){
    // Your code here
    });


    اگه پاسخ ها اشتباه هست بیشتر توضیح بدید .

  3. #3

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    با تشکر از وقتی که گذاشتید.
    صفحه سایت سنگین نیست بلکه به دلیل فراخوانی اطلاعات از sql server توسط #c و پردازش آنها که منجر به اطلاعات خروجی جهت نمایش در صفحه سایت میشه (که کلیه این فراخوانی و پردازش همزمان با لود صفحه انجام میشه) باعث کندی در لود شدن و نمایش صفحه میشه.
    ضمناً با js یا jquery هم نمیشه چون اطلاعات توسط #c فراخوانی و پردازش میشن.
    ممنون میشم راهنماییم کنین.

  4. #4

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    اینطوری که خیلی بهتره ... وقتی صفحه load میشه ... شروع کنید با jquery اطلاعات رو واکشی کنید .

    اگه میخواید جلوه بدی نداشته باشه یه Loading بذارید ...

    اگه نیاز به مثال دارید بگید واستون بذارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    باید با jquery و ajax این کار رو بکنید. به این صورت میشه که بعد از لود تمام صفحه، اسکریپت ایجکس فراخونی میشه و اون بخش از اطلاعات درخواستیتون رو واکشی میکنه و میتونید نمایش بدید.

  6. #6

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady مشاهده تاپیک
    باید با jquery و ajax این کار رو بکنید. به این صورت میشه که بعد از لود تمام صفحه، اسکریپت ایجکس فراخونی میشه و اون بخش از اطلاعات درخواستیتون رو واکشی میکنه و میتونید نمایش بدید.
    با تشکر از پاسخ مفیدتون، با ajax می دونم چه طور اینکار و انجام بدم، ولی متاسفانه توابع زیادی رو با سی شارپ نوشتم و نمی تونم از ajax استفاده کنم. ترجیحاً و ضرورتاً می خوام با سی شارپ این کارو انجام بدم. یعنی بعد از page_load و پس از نمایش صفحه برای کاربر عملیات فراخانی اطلاعات و پردازش آن صورت گرفته و اطلاعات نمایش داده شوند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    نمیشه هم خدا رو بخواید هم خرما!!
    ببینید loadComplete بدردتون میخوره:
    https://stackoverflow.com/questions/...age-load-event

  8. #8

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady مشاهده تاپیک
    نمیشه هم خدا رو بخواید هم خرما!!
    ببینید loadComplete بدردتون میخوره:
    https://stackoverflow.com/questions/...age-load-event
    قبلا اینو امتحان کردم نمیشه، همزمان با لود صفحه انجام میده.
    یه چیزی تو مایه های doInBackground اندروید می خواد فکر کنم. نمی دونم با سی شارپ هم میشه یا نه.
    یعنی سی شارپ یه چنین قابلیت کوچیک رو هم نداره که ما باید از ajax استفاده کنیم؟
    بازم ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: لود کردن بخشی از محتوای صفحه پس از ورود به صفحه

    داشتن که داره! همین ajax و... که شما نمیخوای استفاده کنی. signalr هم هست که فکر نکنم بدردتون بخوره.
    شما میگید چون توابع با سی شارپ نوشتم نمیشه با ایجکس کار کرد. مگه ایجکس از روی هوا کار میکنه؟؟ خوب با همون توابع کار میکنه دیگه!!! توی code behind وب متود مینویسید و با ایجکس فراخونی میکنید دیگه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چاپ کردن بخشی از صفحه با java script
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 02 مرداد 1391, 13:34 عصر
  2. سوال: غير فعال كردن بخشي از صفحه كليد
    نوشته شده توسط 30rabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 18:13 عصر
  3. سوال: مخفی كردن بخشی از صفحه و نمایش بخشی دیگر
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 16 فروردین 1389, 22:23 عصر
  4. لود کردن بخشی از صفحه بعد از زمان خاص
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 11:11 صبح
  5. سوال: Login کردن قبل از ورود به نرم افزار
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 12:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •