نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آوردن کنترل ها به جز برخی با اسامی خاص + linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    آوردن کنترل ها به جز برخی با اسامی خاص + linq

    سلام دوستان من یه تکه کد از نت پیدا کردم که کل کنترل ها حتی اونهایی که در پنل های تو در تو هم هستن رو به من برمی گردونه حالا من میخوام بهش بگم همه رو بیار بجز اونهایی که با کلمه search شروع می شوند اما هر کاری کردم موفق نشدم
    کد من

    public IEnumerable<Control> GetAllControl(Control control)
    {
    var controls = control.Controls.Cast<Control>();

    return controls.SelectMany(ctrl => GetAllControl(ctrl))
    .Concat(controls)
    .Where (c => c.Name.StartsWith("Search")== false );

    }

    اون تیکه ی where رو به این صورت هم نوشتم جواب نداد

    .Where (c => !c.Name.StartsWith("Search") );


    ممنون می شم کمک کنید سپاس و تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: آوردن کنترل ها به جز برخی با اسامی خاص + linq

    سلام


    public IEnumerable<Control> GetAllControl(Control control)
    {
    var controls = control.Controls.Cast<Control>();


    return controls.SelectMany(ctrl => GetAllControl(ctrl))
    .Concat(controls)
    .Where(c => c.Name.ToLower().StartsWith("search") == false);
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آوردن کنترل ها به جز برخی با اسامی خاص + linq

    سلام ممنون از پاسختون ولی این کار تغییری ایجاد نکرد کنترل هایی که نمی خوام بهم برگردونه عینا با واژه Search شروع می شه که من تو کد هم به همین شکل بهش گفتم بگرده یعنی کوچک و برزگ بودن حروف رو رعایت کردم.
    می خوام بهش بگم همه رو بیار به جز اونهایی که با Search شروع می شوند
    سپاس

  4. #4

    نقل قول: آوردن کنترل ها به جز برخی با اسامی خاص + linq

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از پاسختون ولی این کار تغییری ایجاد نکرد کنترل هایی که نمی خوام بهم برگردونه عینا با واژه Search شروع می شه که من تو کد هم به همین شکل بهش گفتم بگرده یعنی کوچک و برزگ بودن حروف رو رعایت کردم.
    می خوام بهش بگم همه رو بیار به جز اونهایی که با Search شروع می شوند
    سپاس
    سلام
    اما من تست کردم و درست کار میکنه ، می‌تونید کدتون رو بفرستید؟
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jquery
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش jQuery
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 00:17 صبح
  2. اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مهر 1390, 22:21 عصر
  3. مشکل در کار با کنترل ها به صورت آرایه
    نوشته شده توسط bagher3466 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 آبان 1386, 21:03 عصر
  4. مشکل در کار با کنترل ها به صورت آرایه
    نوشته شده توسط Leon_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 09:51 صبح
  5. چرا کنترل ها به صورت لیبل نشان داده می شود (عنوان ویرایش شد)
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1382, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •