نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اجرای ajax در حلقه for

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    اجرای ajax در حلقه for

    با سلام
    من در یک حلقه for در jquery میخواهم دستورات ajax اجرا بشه و نتیجه عملیات هم نشان بدم.

    چطور باید بگم صبر کن نتیجه اول بیاد و بعد ادامه حلقه بزن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: اجرای ajax در حلقه for

    با استفاده از Promise ها و Then Operator میتونید اینکارو انجام بدید : https://spring.io/understanding/java...using-promises

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای ajax در حلقه for

    من تا حالا تو حلقه نزاشتم ولی به نظر میاد که async:false که گزاشتی باید جواب بده .... الان به چه شکل اجرا میشه مگه ؟
    عجالتا یه راه حل دیگه که داری همچین چیزیه



    <script>

    function loop( products ){

    if(products.length < 1 )
    {
    console.log('all done');
    return false;
    }
    var p = products.pop();


    $.ajax({
    data:p ,
    success:function(result){
    loop(products);
    }
    });
    }


    loop(producs);
    </script>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: اجرای ajax در حلقه for

    وقتی دستوراتم اجرا میشه انگار صفحه قفل میشه تا اتمام عملیاتش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم اجرای دستورات من در حلقه for
    نوشته شده توسط fidelio در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 16:59 عصر
  2. سوال: RadioButtonList در حلقه for
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1387, 13:43 عصر
  3. سوال: تغییر محتوای چند سطر از گرید در حلقه for
    نوشته شده توسط sm4899 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1387, 23:31 عصر
  4. مشکل در حلقه for برای مدیریت برنامه با پایگاه داده
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 16:52 عصر
  5. ایجاد کامپوننت در حلقه for
    نوشته شده توسط sima_gh7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 26
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 09:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •