نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

  1. #1

    مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    سلام
    من می خواستم سایتم رو پابلیش کنم و روی هاست قرار بدم . از سرور هاست خواستم که رشته اتصال بهم بده اینو داده :
    string cs = "Data Source=.\MSSQLSERVER2012;Initial Catalog=MYDB;Persist Security Info=True;User ID=Foolad;Password=F52VO9sP0";
    مشکل اینجاست که وقتی می خوام پابلیش کنم به
    .\MSSQLSERVER2012
    ارور میده و نمیذاره پابلیش کنم . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟

    متن ارور :
    Error 3 Unrecognized escape sequence

  2. #2

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    منم تو سایتی که راجب تقویت انتن موبایل دارم همین مشکل رو دارم یکی پاسخ بده لطفا

  3. #3

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    نقل قول نوشته شده توسط setareh2013 مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خواستم سایتم رو پابلیش کنم و روی هاست قرار بدم . از سرور هاست خواستم که رشته اتصال بهم بده اینو داده :
    string cs = "Data Source=.\MSSQLSERVER2012;Initial Catalog=MYDB;Persist Security Info=True;User ID=Foolad;Password=F52VO9sP0";
    مشکل اینجاست که وقتی می خوام پابلیش کنم به
    .\MSSQLSERVER2012
    ارور میده و نمیذاره پابلیش کنم . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟

    متن ارور :
    Error 3 Unrecognized escape sequence
    سلام
    مگه این خط کد رو توی web.config قرار ندادید !

    خب اول پابلیش کنید بعد وب کانفیگتون رو ویرایش کنید به اون چیزی که اشاره کردید خودتون ! آپلود کنید تو هاست ...

  4. #4

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    مگه این خط کد رو توی web.config قرار ندادید !

    خب اول پابلیش کنید بعد وب کانفیگتون رو ویرایش کنید به اون چیزی که اشاره کردید خودتون ! آپلود کنید تو هاست ...[/QUOTE]

    نه فقط داخل وب کانفیگ نیست اصلا به این بخش ارور نمیده به کلاسی که برای اتصال به دیتابیس استفاده میکنم خطا میده

  5. #5

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    نقل قول نوشته شده توسط setareh2013 مشاهده تاپیک
    مگه این خط کد رو توی web.config قرار ندادید !

    خب اول پابلیش کنید بعد وب کانفیگتون رو ویرایش کنید به اون چیزی که اشاره کردید خودتون ! آپلود کنید تو هاست ...
    نه فقط داخل وب کانفیگ نیست اصلا به این بخش ارور نمیده به کلاسی که برای اتصال به دیتابیس استفاده میکنم خطا میده[/QUOTE]



    خطایی که میده اینجا قرار بدید شاید بتونم کمکتون کنم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    متن ارور :
    Error 3 Unrecognized escape sequence

  7. #7

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    توی web.config مثلا کد زیر رو قرار بدید :
     <connectionStrings>
    <add name="ConnectionString" connectionString="server=localhost;database=BEE;ui d=sa;pwd=123456" providerName="System.Data.SqlClient" />
    <add name="ConnectionString1" connectionString="server=localhost;database=BEE;ui d=sa;pwd=123456" providerName="System.Data.SqlClient" />
    <add name="ConnectionString2" connectionString="server=localhost;database=BEE;ui d=sa;pwd=123456" providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>


    و توی پروژه تون اینطوری کانکشن رو صدا بزنید :

    Dim Conn As New SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin  gs("ConnectionString").ConnectionString)
    Conn.Open()
    Dim CmdAdmin As New SqlCommand("select Username From admins", Conn)
    Dim RAdmin As SqlDataReader = CmdAdmin.ExecuteReader
    While RAdmin.Read
    back = "OKay"
    End While
    CmdAdmin.Dispose()
    RAdmin.Close()
    Conn.Close()
    Conn.Dispose()

  8. #8

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    ممنون ولی من سی شارپ کار کردم و این کدها رو نمی شناسه اصلا configuration manager نداره .
    آخرین ویرایش به وسیله setareh2013 : یک شنبه 26 شهریور 1396 در 08:43 صبح

  9. #9

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    برنامه نویس های حرفه ای بعنی هیچ کدومتون نمی تونید مشکل این رشته اتصال رو حل کنید ؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در رشته اتصال به دیتابیس سایت

    شرمنده من از #C اطلاعات زیادی ندارم اما تو خود سایت ماکروسافت اینطوری هست که :

    یه فانشن تعریف کرده به عنوان GetConnectionString که بتونه اطلاعات رو بگیره ... ( چه خوب میشه این رو به عنوان یه Class کلی تعریف کنید و تو صفحاتتون دوباره کاری نشه و راحت صداش بزنید .

    آدرس صفحه : https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...code-snippet-1
    private static void OpenSqlConnection()
    {
    string connectionString = GetConnectionString();

    using (SqlConnection connection = new SqlConnection())
    {
    connection.ConnectionString = connectionString;

    connection.Open();

    Console.WriteLine("State: {0}", connection.State);
    Console.WriteLine("ConnectionString: {0}",
    connection.ConnectionString);
    }
    }

    static private string GetConnectionString()
    {
    // To avoid storing the connection string in your code,
    // you can retrieve it from a configuration file.
    return "Data Source=MSSQL1;Initial Catalog=AdventureWorks;"
    + "Integrated Security=true;";
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در هنگام اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط mohammad745 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1392, 11:11 صبح
  2. مشكل در تبديل int به big int در هنگام اتصال به ديتابيس
    نوشته شده توسط نیما اکبری در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1391, 17:53 عصر
  3. مشکل در کد اتصال به دیتابیس access
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1390, 14:48 عصر
  4. مشکل در کد اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط mohammad.tanoomand در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1388, 00:48 صبح
  5. یک مشکل در آدرس دهی به دیتابیس
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •