نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    سلام چطور میتونم جمع یک ستون از دیتا گرید رو که با فرمت ریالی ذخیر شده رو انجام بدم نمونه عکس هم مشخصه ممنون میشم در صورت اطلاع پاسخ دهید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg t1.jpg‏ (67.2 کیلوبایت, 31 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    در حال حاضر از این کد استفاده میکنم
     Dim total As Integer        For Each row As DataGridViewRow In DataGridView1.Rows
    total += row.Cells(2).Value
    Next
    txtSum.Text = total
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    سلام وقت بخیر دیتا گرید رو چجوری پر میکنین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    کد رو میخواهید یا روش فرمت ارسالی رو؟

  5. #5

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    میخوام بدونم با بایندین سورس دیتا بیس پر میکنید یا مستقیم از دیتا بیس پرس میکنین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    مستقیم از دیتابیس پر میشه

  7. #7

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    سلام شما میتونید با استفاده از متود کمپیوت این کار به راحتی انجام بدین برای راحتی کار یه پروژه براتون آپلود کردم
    آپلود
    اینم کدش
    Me.DataSet.Table1.Compute("sum(tedad)", "")

    همچنین با این روش هم میتونی بدون نیاز به کوئری دیتا ست اینکار رو انجام بدید

    کد HTML:
    Me.Label1.Text = Me.DataSet.Table1.Compute("sum(tedad)", "(tarikh >='" + Me.TextBox1.Text + "' and tarikh<='" + Me.TextBox2.Text + "')")
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : جمعه 24 شهریور 1396 در 13:10 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    البته حواستون باشه در استفاده از این دستور اون فیلدتون ازنوع نامبر باشه وگرنه باید تبدیل کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: جمع عددی یک ستون از دیتاگرید با فرمت ریالی

    از هر دو بزرگوار تشکر میکنم

تاپیک های مشابه

  1. جمع مقادیر یک ستون از دیتاگرید و نمایش آن در لیبل
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1392, 17:10 عصر
  2. سوال: جمع یک ستون از دیتاگرید
    نوشته شده توسط mostafag در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 16:30 عصر
  3. جمع كردن يك ستون از ديتاگريد
    نوشته شده توسط refigh3 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 04 آذر 1387, 13:27 عصر
  4. جمع زدن یک ستون از یک دیتاگرید
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 21:31 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1383, 13:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •