نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جابه جا کردن صفحه برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1396
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    14

    Post جابه جا کردن صفحه برنامه

    دوستان عزیز سلام
    صفحه برنامه من style اش none هست و همان طور که خوتان میدونید با این حالت نمی شود صفحه را در دسکتاپ جا به جا کرد(منظور اینکه صفحه برنامه را از مثلا بالا به پایین بیاوریم)
    من می خواهم با این وجود جا به جا کنم آیا ممکن است؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: جابه جا کردن صفحه برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط IntelBoy مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز سلام
    صفحه برنامه من style اش none هست و همان طور که خوتان میدونید با این حالت نمی شود صفحه را در دسکتاپ جا به جا کرد(منظور اینکه صفحه برنامه را از مثلا بالا به پایین بیاوریم)
    من می خواهم با این وجود جا به جا کنم آیا ممکن است؟
    سلام
    ابتدا کد های زیر را در بخش ماژول عمومی فرم وارد کن :

    Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, LParam As Any) As Long
    Private Declare Sub ReleaseCapture Lib "user32" ()
    Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1 'when left mouse button is clicked
    Const HTCAPTION = 2 'signed that mouse is working on titlebar.

    سپس یک نوار عنوان با استفاده از picturebox یا Image درست کن و کدزیر در رویداد MouseDown آن وارد کن :

    If Button = 1 Then
    Call ReleaseCapture 'tell system through mouse didn't working anymore.
    Call SendMessage(Me.hwnd(), WM_NCLBUTTONDOWN, HTCAPTION, 0&)
    End If

    در زمان اجراء ، موس را بر روی نوار عنوان پائین نگه دار و فرم را جابجا کن
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1396
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    14

    نقل قول: جابه جا کردن صفحه برنامه

    با تشکر از شما دوست عزیز خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر فونت و تغییر مکان ( جابه جا کردن ) CEdit Control در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط hamid13257 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 15:09 عصر
  2. سوال: جابه جا کردن فرم برنامه در محیط دلفی
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1390, 15:30 عصر
  3. آموزش: آموزش جابه جا كردن كنترلهاي روي صفحه با ماوس
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آذر 1389, 12:27 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 08:30 صبح
  5. جابه جا کردن دو رکورد
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 09:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •