نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اسکرول بار

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1396
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    14

    Post اسکرول بار

    سلام دوستان
    من میخواهم یک اسکرول بار(vertical) برای یک تکست باکس بگذارم
    اما اون اسکرول باری که در properties خود تکست باکس هست رو نمی خواهم بگذارم میشه راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: اسکرول بار

    چرا نمیخای بذاری دلییلش ؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1396
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    14

    نقل قول: اسکرول بار

    سلام و درود دلیلش اینه که من mouse icon خود textbox را تغییر دادم و mouse pointer را روی 99 قرار دادم چون کد نویسی این قسمت را بلد نبودم این کار را از طریق properties خود textbox
    انجام دادم و حالا وقتی موس روی textbox هست همون ایکونی که انتخاب کرده ام نمایش میدهد و مشکلی نیس اما وقتی روی اسکرول بار آن می ایم باز هم همان ایکونی که روی textbox می آید روی اسکرول بار هم می آید.
    همانند این فیلم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: اسکرول بار

    ببین عزیز ۲ چیز میخوام بهت بگم
    اول اینکه معما چون حل کشت اسان شود
    دوم خداییش، خداییش نوع پرسیدن سوال اولت را با دومت برسی کنی. ببین چی نوشتی
    (جون من برسی کن)

    اگر این ویدیو کلیپ را نگذاشتی بودی،! عمرا نمی تونستم ببینم چی میخواهی.



    ببین عزیزم یک چیزی نوشتم که بتونی کارتو راه به اندازی
    ببین اگر روی تکس باکس دوبار کلیک کنی و اکشن کار کردن کد ات را روی MouseMove بیاری، و بعد داخل کد یک قطعه‌ کد کوچکی
    داخل پرانتز می‌بینی به این نام

    X As Singln


    کار این چیه
    کارش اینکه زاویه و مکان موس شما را، بر حسب طول بهت میده

    حالا ما میام چکار میکنیم، میام طول خود تکس باکس را در میاوریم و به مقدار ۴۵۰ پیکسل که اون اندازه طول اسکرول را شامل میشه
    کم میکنیم.

    حالا این کد چی میگه، میگه اقا جون هر وقت جایگاه مکانی موس بیشتر از طول اندازه تکس باکس رفت قطعه کد اول را اجرا کن و در غیر اینصورت نخواستیم ، قطعه کد دوم را اجرا کن
    Private Sub Text1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Cls
    Print "X="; X
    Print "Y="; Y

    With Text1: If .Width - 450 > X Then .MousePointer = 99 Else .MousePointer = 8
    End With
    End Sub

    درضمن راستی، روی دکمه تشکر کردن کلیک کردی ببینی چی میشه.؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : یک شنبه 26 شهریور 1396 در 00:55 صبح

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1396
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    14

    نقل قول: اسکرول بار

    خیلی ممنون دوست عزیز من از شما عذر خواهی میکنم به خاطر نحوه بیان سوالم و متشکرم از پیگیری و راهنماییتون بازم مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: اسکرول بار

    خواهش عزیزم. نه فقط میخواستم بگم وقتی کسی سوالت را نفهمد خوب طبیعطا نمیتونه جوابتو بده

تاپیک های مشابه

  1. اسکرول بار در iframe
    نوشته شده توسط samane_r در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 04:53 صبح
  2. چگونگی تعیین موقعیت پیشفرض اسکرول بار افقی
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 00:53 صبح
  3. اضافه نمودن اسکرول بار به فرم
    نوشته شده توسط aaaa_bbbb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 20:14 عصر
  4. حرکت اسکرول بار دی بی گیرید
    نوشته شده توسط unique1984 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1385, 08:34 صبح
  5. تغییر جهت اسکرول بار
    نوشته شده توسط دلفی زاده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 01:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •