نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فیلتر RadGridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار notlikeothers
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    388

    فیلتر RadGridView

    درود دوستان.
    یه radgridviewدارم که بایند شده و اطلاعات رو نمایش میده و از فیلتر خودش استفاده میکنم.ولی موقع فیلتر اطلاعات واسه حرف های ی - ک مشکل داره و نمیاره
    نکته اینکه اطلاعات به صورت صحیح در دیتابیس ثبت شده و ی ک صحیح ثبت شده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    منم با این دردسر روبرو شدم. مشکل اینه که شما موقع ذخیره تو بانک اینمدلی ذخیره کن N'علی' یا اینکه کولیشن جدولتون رو بزارید رو حالت پرشین

    در ضمن باید تو دیتا بیستون همه حروف عربی رو به فارسی تبدیل کنید. که البته اسکریپتشو دارم اگه خواستید اینجا میزارم استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار notlikeothers
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    388

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    منم با این دردسر روبرو شدم. مشکل اینه که شما موقع ذخیره تو بانک اینمدلی ذخیره کن N'علی' یا اینکه کولیشن جدولتون رو بزارید رو حالت پرشین

    در ضمن باید تو دیتا بیستون همه حروف عربی رو به فارسی تبدیل کنید. که البته اسکریپتشو دارم اگه خواستید اینجا میزارم استفاده کنید.
    ممنون
    من دیتای دیتابیسم درسته مشکل از خوده radgridview فک کنم که داره اشتباه پارامتر میگیره
    چرا اینو میگم ؟واسه اینکه من تو فیلتر خودم این مشکل رو داشتم و اصلاح کردم دیگه این مشکل رو ندارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    میتونید یه قسمت از اطلاعات دیتابیس و اون کوئری که رو دیتابیس برای نمایش استفاده کردید رو اینجا بزارید؟(چندتا احتمال وجود داره. یا داده های دیتابیس درست نیستن . یا صفحه کلید خودتون درست نیست.یا واقعا دیتا گرید تلریک مشکل داره که اونم بعیده چون خودم دارم ازش استفاده میکنم)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار notlikeothers
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    388

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    میتونید یه قسمت از اطلاعات دیتابیس و اون کوئری که رو دیتابیس برای نمایش استفاده کردید رو اینجا بزارید؟(چندتا احتمال وجود داره. یا داده های دیتابیس درست نیستن . یا صفحه کلید خودتون درست نیست.یا واقعا دیتا گرید تلریک مشکل داره که اونم بعیده چون خودم دارم ازش استفاده میکنم)

    ALTER PROC [dbo].[TenderEvaluation_SerachProject]
    @ProjectName NVARCHAR(4000) ,
    @TenderCode NVARCHAR(2000) ,
    @Employer_Name NVARCHAR(4000) ,
    @Consultant_Name NVARCHAR(4000) ,
    @Project_Location NVARCHAR(4000) ,
    @Tender_ImportantTimeID INT

    AS
    BEGIN
    SELECT TotalProjectInformation.ID ,
    TotalProjectInformation.ProjectName ,
    TotalProjectInformation.Employer_Name ,
    TotalProjectInformation.Project_Location ,
    TotalProjectInformation.Employer_InitialEstimation Price ,
    TenderImportantTime.Tender_ImportantTime_Date
    FROM TenderEvaluation_TotalProjectInformation AS TotalProjectInformation
    INNER JOIN TenderEvaluation_TotalProjectInformation_TenderImp ortantTime
    AS TenderImportantTime ON TenderImportantTime.TenderEvaluation_TotalProjectI nformation_ID = TotalProjectInformation.ID
    WHERE TenderImportantTime.Tender_ImportantTimeID = @Tender_ImportantTimeID

    AND ( ISNULL(@ProjectName, '') = ''
    OR CAST(ProjectName AS NVARCHAR) LIKE '%' + @ProjectName
    + '%'
    )
    AND ( ISNULL(@TenderCode, '') = ''
    OR CAST(TenderCode AS NVARCHAR) LIKE '%' + @TenderCode
    + '%'
    )
    AND ( ISNULL(@Employer_Name, '') = ''
    OR CAST(Employer_Name AS NVARCHAR) LIKE '%'
    + @Employer_Name + '%'
    )
    AND ( ISNULL(@Consultant_Name, '') = ''
    OR CAST(Consultant_Name AS NVARCHAR) LIKE '%'
    + @Consultant_Name + '%'
    )
    AND ( ISNULL(@Project_Location, '') = ''
    OR CAST(Project_Location AS NVARCHAR) LIKE '%'
    + @Project_Location + '%'
    );

    END;

    این کوئری دیتابیس که درست کار میکنه
    و این عنوان یکی از فیلدهام که سرچ میکنم تو radGrid نمیاره دقیقا کپی پیست میکنم
    شيراز

  6. #6

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    این کلمه "شيراز" که نوشتید دارای 'ي' عربی هست. باید متن وارد شده توسط کاربر را چه در زمان درج در دیتابیس چه زمان جستجو و چه در زمان فیلتر یکسان سازی کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    استفاده از حرف N قبل از متغییر تو کلمات فارسی . من خودم همیشه عادت دارم استفاده کنم. هم تو ثبت هم آپدیت هم جستجو. به احتمال زیاد مقادیر دداخل دیتابیستون با حروف عربی نوشته شده. شما باید مقادیر داخل جدول رو اصلاح کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار notlikeothers
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    388

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    این کلمه "شيراز" که نوشتید دارای 'ي' عربی هست. باید متن وارد شده توسط کاربر را چه در زمان درج در دیتابیس چه زمان جستجو و چه در زمان فیلتر یکسان سازی کنید.

    public string SafeFarsiStr(string input)
    {
    return input.Replace("ی", "ی").Replace("ک", "ک");
    }



    من موقع ثبت ازین فانکشن استفاده میکنم قاعدتا نباید مشکلی باشه.بعدش من از این کوئری زیر هم حتی بعد از ثبت هم اجرا کردم بازم مشکل داشت..
    شما مطمئنی فیلتر radgridview با این داستان مشکلی نداره؟؟

    USE TestDb;


    DECLARE @Table NVARCHAR(MAX),
    @Col NVARCHAR(MAX)


    DECLARE Table_Cursor CURSOR
    FOR
    --پیدا کردن تمام فیلدهای متنی تمام جداول دیتابیس جاری
    SELECT a.name, --table
    b.name --col
    FROM sysobjects a,
    syscolumns b
    WHERE a.id = b.id
    AND a.xtype = 'u' --User table
    AND (
    b.xtype = 99 --ntext
    OR b.xtype = 35 -- text
    OR b.xtype = 231 --nvarchar
    OR b.xtype = 167 --varchar
    OR b.xtype = 175 --char
    OR b.xtype = 239 --nchar
    )


    OPEN Table_Cursor FETCH NEXT FROM Table_Cursor INTO @Table,@Col
    WHILE (@@FETCH_STATUS = 0)
    BEGIN
    EXEC (
    'update [' + @Table + '] set [' + @Col +
    ']= REPLACE(REPLACE(CAST([' + @Col +
    '] as nvarchar(max)) , NCHAR(1740), NCHAR(1610)),NCHAR(1705),NCHAR(1603)) '
    )


    FETCH NEXT FROM Table_Cursor INTO @Table,@Col
    END CLOSE Table_Cursor DEALLOCATE Table_Cursor

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار notlikeothers
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    388

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    استفاده از حرف N قبل از متغییر تو کلمات فارسی . من خودم همیشه عادت دارم استفاده کنم. هم تو ثبت هم آپدیت هم جستجو. به احتمال زیاد مقادیر دداخل دیتابیستون با حروف عربی نوشته شده. شما باید مقادیر داخل جدول رو اصلاح کنید.
    من از ef واسه orm استفاده کردم واسه ثبت باید کجاش دقیقا n بندازم؟؟چون sp واسه ثبت ندارم

  10. #10

    نقل قول: فیلتر RadGridView

    اگر میتونید یک نمونه پروژه که همین مشکل رو داره بزارید. یا اینکه کد درج و آپدیت رو بزارید.
    اون کوئری هم برای زمانی هست که اطلاعاتی در دیتابیس دارید میخواهید به کاراکترهای فارسی تغییر بدید و توصیه نمیکنم همیشه بعد از هر ثبت و آپدیت اجرا کنید.

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر جعبه گفتگویopen
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1382, 14:09 عصر
  2. فیلتر
    نوشته شده توسط Dracula در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 14:14 عصر
  3. ایجاد فیلتر
    نوشته شده توسط دلفی3000 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 17:58 عصر
  4. فیلتر کردن رکوردها با شرط نمایش ندادن رکوردهای تکراری
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1382, 17:18 عصر
  5. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •