نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: cursor در editable div

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    cursor در editable div

    سلام. خسته نباشید.
    من دارم رو سیستم Mention گذاری کار می کنم. یعنی وقتی @ وارد شد لیست کاربر ها بیاد و بشه انتخاب کرد و به متن اضافه بشه.
    من از editable div استفاده می کنم. الان مشکلم اینه پس از اضافه شدن نمی تونم cursorرو مدیریت کنم که در ادامه بیوفته و بر میگرده به اول. لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: cursor در editable div

    معلوم نیست منظورت از editable div چیه چون چیز استانداردی به این نام نداریم تو جی کوئری حالا شاید یه پلاگین باشه یه بنده خدایی نوشته و احتمالا یه textarea باشه که میندازه روی یک دیو یا همچین چیزی

    ولی این رو نگاه کن نشون میده چجوری پوزیشن موس رو تغییر بدی با استفاده از شماره کراکتری که میخای اونجا بره موس (تو این مثال کاراکتر 4 )
    http://jsfiddle.net/GSwfW/64/

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: cursor در editable div

    نه یه چیز استانداردی هست.
    <div onfocus="this.value = this.value;" id='fake_textarea' onkeyup="synsMention(this)" contenteditable></div>
    یه دایو هست که میشه تو اون تایپ کرد. برای mention آیا راه بهتری هست؟
    چون باید یه چیزی باشه که بشه استایل های مختلف داد. تو textarea نمیشه به قسمتی از متن یه استایل داد و به قسمتی یه استایل دیگه

تاپیک های مشابه

  1. جایگزین کردن cursor در TextBox
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 23:55 عصر
  2. مشکل در Edit
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 04:14 صبح
  3. کنترل مقادیر ورودی کاربر در Edit Box
    نوشته شده توسط babak869 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1384, 11:06 صبح
  4. رنگهای مختلف در Edit
    نوشته شده توسط babila در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1383, 12:01 عصر
  5. تغییر Cursor در هنگام جستجو
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1383, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •