نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

  1. #1

    نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

    سلام. وقت بخیر
    من میخوام اماکنی رو بزارم که کاربر بدون اینکه preview گزارشات استیمول رو ببینه ، pdf شو براش باز کنم.

    کسی کدشو داره؟

    آیا میشه طوری نوشت که فایل pdf ذخیره نشه؟ فقط میخوام کاربر pdf رو ببینه، اگه خواست save کنه، اون موقع خودش save کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

    Stimulsoft.Report.Web.StiReportResponse.ResponseAs  Pdf(this.Page, StiReport );

  3. #3

    نقل قول: نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    Stimulsoft.Report.Web.StiReportResponse.ResponseAs  Pdf(this.Page, StiReport );
    ممنون بابت پپاسختون جناب فخراوری
    تو MVC به جای پارامتر ورودی اولش چی باید گذاشت؟
    this.page میزارم خطا میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

    یک حالت

    StiReport ss = new StiReport();
    ss.ExportDocument(Stimulsoft.Report.StiExportForma t.Pdf, Server.MapPath(@"~/" + DateTime.Now.Ticks.ToString() + ".pdf"));

  5. #5

    نقل قول: نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    یک حالت

    StiReport ss = new StiReport();
    ss.ExportDocument(Stimulsoft.Report.StiExportForma t.Pdf, Server.MapPath(@"~/" + DateTime.Now.Ticks.ToString() + ".pdf"));
    این فایل رو در فرمت pdf ذخیره می کنه. درسته؟
    من نمیخوام ذخیره بشه فایل. میخوام فقط یه preview ی pdf ای تو browser نشونش بدم، اگه خواست خودش save کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

    یه سرچی میزنم خبر میدم. تو mvc یکم داستانش فرق داره

  7. #7

    نقل قول: نمایش گزارش Stimulsoft به صورت pdf بدون مشاهده preview گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    یه سرچی میزنم خبر میدم. تو mvc یکم داستانش فرق داره
    ممنون. حل شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 19:41 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:02 صبح
  3. سوال: تهيه گزارش به صورت pdf
    نوشته شده توسط saeednadery در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 22:19 عصر
  4. حذف ديالوگ باكس موقع ايجاد وپرينت گزارش به صورت pdf
    نوشته شده توسط amirzazadeh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1387, 16:02 عصر
  5. ابزار گزارش گیری از بانک Mysql به صورت PDF
    نوشته شده توسط sepelloo در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 07:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •