نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

  1. #1

    ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    من می خواهم از سایت مثل خبر لند قسمت اخبار اقتصادی رو بخونه و بهم یک جا توی یک نرم افزار بهم نشون بده چگونه این کار راباید بکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    تاحالا کار نکردم اما فک کنم باید RSS اون سایت رو بخونی و اطلاعاتو یه جا نمایش بدی. معمولا سایتهای خبری RSS دارن. دربارش تو همین سایت سرچ کن مطلب زیاده

  3. #3

    نقل قول: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    تاحالا کار نکردم اما فک کنم باید RSS اون سایت رو بخونی و اطلاعاتو یه جا نمایش بدی. معمولا سایتهای خبری RSS دارن. دربارش تو همین سایت سرچ کن مطلب زیاده
    متشکر
    اگر بخواهیم در خروجی فایل که توسط rss تولید شده جستجو انجام دهیم چه طور اینکار راباید بکنیم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    نقل قول نوشته شده توسط mahtab20011 مشاهده تاپیک
    متشکر
    اگر بخواهیم در خروجی فایل که توسط rss تولید شده جستجو انجام دهیم چه طور اینکار راباید بکنیم ؟
    شما داده های دریافتی رو بریز تو یه دیتا تیبل بعد با یه حلقه ساده میتونی سرچ انجام بدی یا با استفاده از فیلتر ها جستجوی پیشرفته تری روی همون دیتا تیبل انجام بدی

  5. #5

    نقل قول: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    شما داده های دریافتی رو بریز تو یه دیتا تیبل بعد با یه حلقه ساده میتونی سرچ انجام بدی یا با استفاده از فیلتر ها جستجوی پیشرفته تری روی همون دیتا تیبل انجام بدی
    من کد را نوشتم آیا لازم است دیتا تیبل براش ایجاد کنم یاتوی همین برنامه می شه فقط حلقه جستجو اضافه کرد.باتشکر


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO;
    using System.Net;
    using System.Xml;

    namespace rssproject
    {
    public partial class mainfrm : Form
    {
    public mainfrm()
    {
    InitializeComponent();
    }
    List<Rssitem> lstitem = new List<Rssitem>();
    public void load_rss()
    {
    try
    {
    listView1.Items.Clear();

    foreach (Rssitem rss in lstitem)
    {

    ListViewItem listview = new ListViewItem();
    listview.Text = rss.Title;
    listview.Tag = rss;

    // listview.SubItems.Add(rss.Title);
    listview.SubItems.Add(rss.Matn);
    listview.SubItems.Add(rss.Link);

    listView1.Items.Add(listview);
    }
    }
    catch (Exception) { MessageBox.Show("خطا : "); }

    }
    private void load_data(string RssSite)
    {
    try
    {
    WebRequest request = WebRequest.Create(RssSite);
    Stream stream = request.GetResponse().GetResponseStream();
    XmlDocument rss = new XmlDocument();
    rss.Load(stream);
    XmlNodeList items = rss.SelectNodes("rss/channel/item");
    foreach (XmlNode item in items)
    {
    Rssitem rssitem = new Rssitem();
    rssitem.Title = item.SelectSingleNode("title").InnerText;
    rssitem.Matn = item.SelectSingleNode("description").InnerText;
    rssitem.Link = item.SelectSingleNode("link").InnerText;
    lstitem.Add(rssitem);

    }
    }
    catch { }
    }

    private void mainfrm_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    load_data("https://www.mashreghnews.ir/rss/tp/16");
    load_rss();
    }



    private void listView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    Rssitem rss = new Rssitem();
    if (listView1.SelectedItems.Count > 0)
    {
    rss = (Rssitem)listView1.SelectedItems[0].Tag;
    System.Diagnostics.Process.Start(rss.Link);
    }
    }
    catch { }
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : یک شنبه 02 مهر 1396 در 14:28 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    خب الان شما میتونی یه تکست باکس با یه باتن رو فرم بزاری بعد تو رویداد کلیک باتن یه حلقه بنویس که لیست ویو رو از اول پیمایش کنه و در صورتی که متن تکست باکس با اون ردیف از لیست ویو برابر بود با یه پیغامی اون متن پیدا شده رو نشون بده (اینم بستگی به طراحی خودتون داره)

  7. #7

    نقل قول: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب الان شما میتونی یه تکست باکس با یه باتن رو فرم بزاری بعد تو رویداد کلیک باتن یه حلقه بنویس که لیست ویو رو از اول پیمایش کنه و در صورتی که متن تکست باکس با اون ردیف از لیست ویو برابر بود با یه پیغامی اون متن پیدا شده رو نشون بده (اینم بستگی به طراحی خودتون داره)
    متشکراگر بخواهم کد ; ()TextBox txt = new TextBox در این برنامه بزارم چون( نمی خواهم اول کنترل را ایجاد کنم بعد رویداد کلیک مربوط به باتن این تکست باکس بنویسم) کجای برنامه قرار دهم بهتر است

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد برنامه جمع آوری خبر

    نقل قول نوشته شده توسط mahtab20011 مشاهده تاپیک
    متشکراگر بخواهم کد ; ()TextBox txt = new TextBox در این برنامه بزارم چون( نمی خواهم اول کنترل را ایجاد کنم بعد رویداد کلیک مربوط به باتن این تکست باکس بنویسم) کجای برنامه قرار دهم بهتر است
    در رویداد لود میتونی بزاری. یا مثلا یه کادر جستجو داری کاربر روش کلیک که کرد اینو بساز. بستگی به ایده و نظر خودت داره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع آوری خبر از سایتهای خبری
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 18:53 عصر
  2. جمع آوری خبر از سایتهای خبری
    نوشته شده توسط nasser115 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 مرداد 1389, 18:47 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 08:33 صبح
  4. سوال: ایجاد یک برنامه برای جمع آوری اطلاعات بیماران
    نوشته شده توسط Corticalsam در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 18:49 عصر
  5. درخواست برنامه جمع اوری ایمیل از سایت
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 09:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •