نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در Migrations

  1. #1

    Lightbulb مشکل در Migrations

    سلام


    من همیشه در پروژه های خودم Migration رو اضافه می کردم و تنظیمات رو در حالت زیر قرار می دادم :

    public Configuration()
    {
    AutomaticMigrationsEnabled = true;
    AutomaticMigrationDataLossAllowed = true;
    }

    و هر وقت تغییرات می دادم خودش اتوماتیک فیلد رو به جدول در دیتابیس اضافه می کرد . اما در پروژه آخرم این مورد انجام نمی شه و اگر من تغییراتی داده باشم می گه باید Update Database بکنی و روی local هم همین وضع هست . پیام خطا هم به شرح زیر هستش :



    The model backing the 'ApplicationDbContext' context has changed since the database was created. Consider using Code First Migrations to update the database


    چیکار باید بکنم که این مشکل حل بشه ؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Migrations

    این Table رو یکبار پاک کنید و دوباره تست کنید : dbo.__MigrationHistory
    اگر نشد یکبار Database رو Delete کنید از اول ساخته بشه .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل update-database در migration و code first
    نوشته شده توسط ravaei در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1394, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1394, 22:46 عصر
  3. مشکل در هنگام اجرا کردن migration (حل شد)
    نوشته شده توسط engmmrj در بخش Yii Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1393, 11:25 صبح
  4. مشکل در کارکردن با Add Migration در entity framework
    نوشته شده توسط mrmaleki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 17:03 عصر
  5. مشکل با Migrations در yiic
    نوشته شده توسط M_SOHRABLOU در بخش Yii Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1392, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •