نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    سلام دوستان

    کدام یک از کتابخانه های زیر این امکان رو به ما میده که بتونیم بررسی کنیم که شماره موردنظر در تلگرام ثبت نام شده یا نه.

    NetTelegramBotApi.dll

    Telegram.Bot.dll

    Telegram.dll

    TelegramBotSharp.dll

    ir.telegramp.dll

    و....

    البته با api خود تلگرام رو هم بررسی کردم ولی چنین امکانی رو به ما نمیداد.

    اگر بشود اینکارو انجام داد ایا محدودیتی در این باره وجود دارد ؟ برای مثال اجازه اینو داریم چندهزار شماره رو بررسی کنیم که ایا عضون یا خیر؟

    همچنین ایا میتوان بدون ذخیره کردن این شماره ها به اونا پیام هم ارسال کرد؟

    ممنون میشوم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 26 شهریور 1396 در 21:42 عصر

  2. #2

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    تشکر از شما ولی متاسفانه خیلی مبهم هست کار باهاش

    برای تشخیص شماره اینو نوشتم ولی نمیدونم کدوم قسمت شماره رو وارد کنم

       TeleSharp.TL.Auth.TLCheckedPhone tl = new TeleSharp.TL.Auth.TLCheckedPhone();



    textBox2.Text = tl.phone_registered.ToString();

  4. #4

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    سلام، با TLSharp خیلی ساده است!
    آخرین نسخه از این کتابخانه رو به پروژه ـتون از Nuget Package Manager اضافه کنید.
    اینم کد مورد نظر:
                // api id ke az telegram gereftid            int apiId = 0;
    // api hashi ke az telegram gereftid
    string apiHash = "API HASH";


    var client = new TLSharp.Core.TelegramClient(apiId, apiHash);
    await client.ConnectAsync();
    if (client.IsConnected)
    {
    var number = txtNumber.Text;
    // check mikonim age + dasht bayad ouno hazf konim


    // age dasht ke hazfesh mikonim, age nadasht ham bikhialesh mishim
    var normalizedNumber = number.StartsWith("+") ? number.Substring(1) : number;


    var result = await client.IsPhoneRegisteredAsync(normalizedNumber);


    MessageBox.Show((result ? "این شماره در تلگرام موجود است."
    : "این شماره در تلگرام موجود نمیباشد و میتوانید آنرا ثبت نمایید."));
    }


    برای گرفتن Api id و api hash باید یک برنامه در api telegram به آدرس زیر با شماره موبایلتان ایجاد کنید:
    https://my.telegram.org

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط ramtinak مشاهده تاپیک
    سلام، با TLSharp خیلی ساده است!
    ممنونم از راهنماییتون

    فقط سوالی که پیش میاد این هستش که ایا محدودیتی در بررسی شماره داریم؟
    یعنی اینکه به فرض 1000 تا شماره رو من چک کنم ایا اکانتم ریپورت نمیشه؟


    و دو سوال دیگر :

    - ایا بدون ذخیره شماره ای میشود بهش پیام داد با
    TLSharp ؟

    - ایا با TLSharp میشود لیست شماره هایی که داریم را در اکانت تلگرام ذخیره کنیم؟

    دستور زیر رو نوشتم ولی وقتی مقادیر رو ارسال میکنم خطا میاد !
     private async void ImportContact(string _phone, string _first_name, string _last_name)


    {

    var client = new TLSharp.Core.TelegramClient(apiId, apiHash);
    await client.ConnectAsync();
    if (client.IsConnected)
    {
    var phoneContact = new TLInputPhoneContact() { phone = _phone, first_name = _first_name, last_name = _last_name };
    var contacts = new List<TLInputPhoneContact>() { phoneContact };
    var req = new TeleSharp.TL.Contacts.TLRequestImportContacts() { contacts = new TLVector<TLInputPhoneContact>() { lists = contacts } };
    var rrr = await client.SendRequestAsync<TeleSharp.TL.Contacts.TLIm portedContacts>(req);
    }
    }




    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : چهارشنبه 29 شهریور 1396 در 00:44 صبح

  6. #6

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    سوال اول: به احتمال زیاد بلاک میشید. من دو سه روز پیش چند بار لاگین کردم(بدون ذخیره سازی Session)، برای 22 ساعت بلاکم کرد.

    بقیه سوالهاتون رو نمیدونم و اینکه من زیاد با API تلگرام آشنایی ندارم،
    اگه مشکلی دارید داخل Github این پروژه یک issue باز کنید.

    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    سلام
    من در ویزوال 2013 توی قسمت نیوگت هرکار می کنم بات تلگرام نصب نمیشه و پیغام fail میده
    چکار کنم؟
    ممنون میشم بگید

  8. #8

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    - ایا بدون ذخیره شماره ای میشود بهش پیام داد با TLSharp ؟
    باید User_id کاربر رو داشته باشید ، راه هایی که میتونید این user_id رو بدست بیارید :
    1- عضو شدن کاربر داخل یک بات و گرفتن update از bot که داخلش user_id کاربر ارسال شده .
    2- استفاده از share contact در بات ها برای گرفتن user_id

    - ایا با TLSharp میشود لیست شماره هایی که داریم را در اکانت تلگرام ذخیره کنیم؟
    متد addContact داره اما فکر میکنم حداکثر تا 450 مخاطب میتونید اضافه کنید ؛ محدودیت داره .
    طبق مثال های خود github اش جلو برید راحت کارتون راه میوفته .

  9. #9

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    سلام
    من میخوام سایت asp رو با ربات کنترل کنم
    یعنی مطلب بزارم داخلش یا ربات اعضای جدید رو بگه و بهشون پیام بده
    این امکان هست؟
    و
    چطور پیام های دریافتی رو در بانک ذخیره کنم؟
    و
    اموزشی برای برنامه نویسی ربات در سی شارپ سراغ دارید بهم معرفی کنید
    ممنون میشم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط ghamgin مشاهده تاپیک
    سلام
    من در ویزوال 2013 توی قسمت نیوگت هرکار می کنم بات تلگرام نصب نمیشه و پیغام fail میده
    چکار کنم؟
    ممنون میشم بگید
    2013 فکر نمیکنم از فریمورک 4.6 پشتیبانی کند...این کتابخانه هم برای اضافه شدن به این نسخه فریمورک دات نت نیاز دارد.

    مورد بعدی اینکه ناگت مشکلات زیاد داره...سعی کنید خود dll رو از سایت ناگت دانلود کنید و از رفرنس اضافه کنید

  11. #11

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    2013 فکر نمیکنم از فریمورک 4.6 پشتیبانی کند...این کتابخانه هم برای اضافه شدن به این نسخه فریمورک دات نت نیاز دارد.

    مورد بعدی اینکه ناگت مشکلات زیاد داره...سعی کنید خود dll رو از سایت ناگت دانلود کنید و از رفرنس اضافه کنید
    منم همین مشکل دارم
    چطور dll بگیرم و add کنم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    متد addContact داره اما فکر میکنم حداکثر تا 450 مخاطب میتونید اضافه کنید ؛ محدودیت داره .
    به نظرتون من بیام 450 تا مخاطب اضافه کنم...بعد پاکشون کنم دوباره اجازه اضافه کردن 450 مخاطب رو دارم؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط shabgardetanha مشاهده تاپیک
    منم همین مشکل دارم
    چطور dll بگیرم و add کنم؟
    dll های ضمیمه شده رو در رفرنس اد کنید همین !


    همینا رو از سایت ناگت هم میتونستید دانلود کنید به سادگی!

    نکته > فریمورک پروژه 4.6 باشد حداقل
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    به نظرتون من بیام 450 تا مخاطب اضافه کنم...بعد پاکشون کنم دوباره اجازه اضافه کردن 450 مخاطب رو دارم؟
    بله اگر پاک کنید ، میتونید اضافه کنید اما تلگرام محدودیت زمانی داره و اگر یک عملیات رو پشت هم تکرار کنید اکانت شما رو ریپورت میکنه و موقع انجام عملیات ها به Flood_Exception برمیخورید ، همچنین متد DeleteContact در TLSharp اون زمان که بنده باهاش کار میکردم بدرستی پیاده سازی نشده بود و کار نمیکرد .
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : پنج شنبه 30 شهریور 1396 در 13:55 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تشخیص عضو بودن شماره ها در تلگرام

    روی دات نت 4 به بالا جواب میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص سرور یا کلاینت بودن کامپیوتر ها در شبکه workgroup
    نوشته شده توسط امیر مهرشاد در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1392, 16:33 عصر
  2. سوال: مشکلی در عضو کردن سیستم ها در دامین
    نوشته شده توسط 8411172410 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 21:08 عصر
  3. سوال: مشکلی در عضو کردن سیستم ها در دامین
    نوشته شده توسط 8411172410 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 08:08 صبح
  4. سوال: تشخیص تکراری بودن یک ردیف در بانک
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 09:22 صبح
  5. فارسی بودن تگ ها در XML
    نوشته شده توسط mahdieh_khatibi در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 21:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •