نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای hyperlink در Code behind در سایت و دریافت آدرس از بانک

  1. #1

    Red face اجرای hyperlink در Code behind در سایت و دریافت آدرس از بانک

    با سلام خدمت اساتید شوالی داشتم اینکه من یک برنامه نوشتم برای منوی داینامیک و اطلاعات را از بانک دریافت می کند و منوها کم و زیاد می شوند مشکل من در نمایش hyperlik یا navigat url می باشد:
    آیتم های بانکم :
    id
    name
    parent_id
    menu_url
    می باشد
    و می خواهم وقتی منو باز می شود و بر روی آیتم Name کلیلک می کنم Menu_url طبق آدرس که از بانک دریافت می کند مثلا به آدرس about.aspx/~ را دریافت کند و باز نماید ( اجرا کند) کد را در زیر می آورم:

    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;


    namespace multi_level_menu
    {
    public partial class _Default : System.Web.UI.Page
    {
    creat_menu_dbEntities db = new creat_menu_dbEntities();
    public void show_menu(int level=0)
    {
    var q1 = from a in db.menus where a.parent_id ==level select a;
    foreach (var item in q1)
    {
    string name = item.name;
    string url = item.url;
    int id = item.id;
    Response.Write("<li>"+name);
    Response.Write("<a>" + url);
    Response.Write("</a>");

    var q2 = from r in db.menus where r.parent_id == id select r;
    if (q2.Count() > 0)
    {
    Response.Write("<ul>");
    show_menu(id);
    Response.Write("</ul>");
    }


    Response.Write("</li>");



    }
    }
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }
    }

    }


    لطفا من رو راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: اجرای hyperlink در Code behind در سایت و دریافت آدرس از بانک

    سلام

    من اینطوری منو میسازم :


    Dim alink As String = "<a href='Post.aspx?SN={SN}'>{name}</a>"
    Dim STR As String = ""
    Dim Str1 As String = ""

    Dim Conn As New SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs("ConnectionString").ConnectionString)
    Conn.Open()
    Dim Cmd1 As New SqlCommand("select " + _
    " SN,Name " + _
    " From Menu " + _
    " order by SNlevel", Conn)
    Dim R1 As SqlDataReader = Cmd1.ExecuteReader
    While R1.Read
    Dim chklink As String = R1("link").ToString
    Str1 = Replace(alink, "{SN}", R1("SN"))
    Str1 = Replace(Str1, "{name}", R1("name"))
    STR += " <li>" + Str1 + "</li> "
    Str1 = ""
    End While
    Cmd1.Dispose()
    R1.Close()
    Conn.Close()
    Conn.Dispose()

    mydivmenu.InnerHtml = "<ul>" + STR + "</ul>"


    کد VB هست امیدوارم بتونید تبدیل کنید ( سایت https://www.carlosag.net/tools/codetranslator شاید به دردتون بخوره )

    mydivmenu هم یه div ساده هست ... دارای ID=mydivmenu و runat=server

تاپیک های مشابه

  1. اجرای فیلم در سایت
    نوشته شده توسط sh-eng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 14:29 عصر
  2. اجرای برنامه در پروسه های ویندوز قبل از Login به ویندوز
    نوشته شده توسط AFTABGARDAN2006 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 12:02 عصر
  3. مشکل در اجرای صفحات در سایت
    نوشته شده توسط hamidafs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 20:53 عصر
  4. اجرای برنامه در حافظه و حذف آن از Desktop
    نوشته شده توسط amin110135 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 00:25 صبح
  5. مشکل اجرای php‌ در سایت لیکوس
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 آبان 1382, 12:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •