نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم اتصال به سرور و سرور localhost

  1. #1

    عدم اتصال به سرور و سرور localhost

    سلام
    من برنامه xampp نصب کردم پایگاه داده ای رو هم روش ساختم ولی اصلا نمیتونم به این سرور وصل بشم و وقتی توی emulator آدرس میدم در مرورگر صفحه xampp باز نمیشه و توی برنامه ام هم وقتی کانکشن میزنم باز هم اتصال برقرار نمیشه برنامه خطا نمیده و لی وصل نمیشه آدرس local host رو هم هرچی بوده دادم از ای پی خودم گرفته تا 127.0.0.1 و 10.0.2.2 و... ولی وصل نمیشه چیزی هم که میخوام درست کنم یه فرم لاگین ساده است ضمنا در Manifest مجوز Internet را هم دادم

    package com.example.mohammad.test;


    import android.content.Context;
    import android.os.AsyncTask;
    import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.Toast;

    import com.example.mohammad.test.Utils.Utils;

    import java.util.HashMap;

    public class RegisterActivity extends AppCompatActivity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_register);
    }

    public void btnClick(View view) {
    int id = view.getId();
    if(id == R.id.Register_btnRegister){
    // Toast.makeText(getApplicationContext(),"Successful y Register",Toast.LENGTH_LONG).show();
    // finish();
    new registerRequest("mohammad","123",getApplicationCon text()).execute();

    }
    }

    private class registerRequest extends AsyncTask<Void,Void,String>
    {

    String Username,Pasword;
    Context context;


    public registerRequest(String username, String pasword, Context context) {
    Username = username;
    Pasword = pasword;
    this.context = context;
    }

    @Override
    protected void onPreExecute() {
    super.onPreExecute();
    }

    @Override
    protected String doInBackground(Void... params) {

    String Address="http://127.0.0.1/test/Register.php";
    HashMap hashMap =new HashMap();
    hashMap.put("username","Username");
    hashMap.put("password","Pasword");
    return Utils.sendData(Address,hashMap);
    }

    @Override
    protected void onPostExecute(String s) {
    Toast.makeText(context,s,Toast.LENGTH_LONG).show() ;
    }
    }
    }






  2. #2

    نقل قول: عدم اتصال به سرور و سرور localhost

    سلام موقع تست برنامت wamp در حال اجرا باشه اگر جواب نداد با گوشیت برنامه رو تست کن از آیپی گوشیت استفاده کن ببین جواب میده برای به دست آوردن آیپی گوشیت هات اسپات گوشیتو فعال کن و سیستمتو به گوشیت وصل کن و ipconfig را بزن این میشه آیپی گوشیت اگر بازهم جواب نداد باید تغییراتی در فایل آپاچی بدی

  3. #3

    نقل قول: عدم اتصال به سرور و سرور localhost

    سلام
    این کار هارو هم کردم جواب نداده
    چه تغیراتی توی فایل آپاچیم باید بدم؟ چه جوری؟

  4. #4

    نقل قول: عدم اتصال به سرور و سرور localhost


تاپیک های مشابه

  1. عدم اتصال به سرور از راه دور
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1393, 10:31 صبح
  2. حرفه ای: عدم اتصال به سرور LADP
    نوشته شده توسط dj_morteza در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 20:55 عصر
  3. عدم اتصال به سرور
    نوشته شده توسط saeedkheiri در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 13:48 عصر
  4. سوال: عدم اتصال به سرور در sql server 2005
    نوشته شده توسط markarian در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 تیر 1389, 08:46 صبح
  5. سوال: عدم اتصال به سرور و مواجه شدن با Sql Server Does not Exist ...
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1388, 02:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •