نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: $_REQUEST در PHP 7.1

  1. #1

    Question $_REQUEST در PHP 7.1

    با سلام
    من بعد از اینکه ورژن پی-اچ-پی رو تغییر دادم به PHP 7.1 دیگه $_REQUEST کار نکرد و مقدارش خالی میشه.
    وقتی پی-اچ-پی رو تغییر میدم به (5.3 یا 5.5 یا 5.6) خوب کار میکنه، ولی در ورژن (PHP 7.0 یا PHP 7.1) کار نمیکنه و خالی میشه مقدارش.
    گوگل کردم صحبت کرده بودن که ("request_order = "GP) را در php.ini چک کنید، که چک کردم درست بود.
    یعنی در پی-اچ-پی PHP 7.1 دیگه نمیتونیم از $_REQUEST استفاده کنیم؟ اگر نه پس راه حلش چیه
    با احترام

  2. #2

    نقل قول: $_REQUEST در PHP 7.1

    دوستان برنامه نویس لطفا کمک کنید
    لطفا مشارکت کنید دوستان عزیز
    مرسی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: $_REQUEST در PHP 7.1

    فایل php.ini رو باز کن و مقدار تنظیم request_order رو تغییر بده به:

    GPCS

    ببین درست میشه

  4. #4

    نقل قول: $_REQUEST در PHP 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط Yousha مشاهده تاپیک
    فایل php.ini رو باز کن و مقدار تنظیم request_order رو تغییر بده به:

    GPCS

    ببین درست میشه
    ممنون دوست عزیز بابت جواب دادن. این کار رو قبلا انجام داده بودم و درست نشده بود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: $_REQUEST در PHP 7.1

    $_REQUEST = array_merge($GET, $_POST, $_COOKIE)

    این کد دقیقا برابره با $_REQUEST اصلی خود php
    میتونی در اول فایلت قرار بدیش.

  6. #6

    نقل قول: $_REQUEST در PHP 7.1

    ..........
    آخرین ویرایش به وسیله csharpspider : جمعه 31 شهریور 1396 در 08:06 صبح

تاپیک های مشابه

  1. Redirect در PHP
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 17:26 عصر
  2. راه حلی ساده برای مقابله با نفوذگران در PHP-Nuke
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 16:40 عصر
  3. نقطه ضعف امنیتی در PHP - Nuke
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 دی 1382, 14:52 عصر
  4. در Php من متغیرهای فرم را نمی شناسد. لطفا" کمک.
    نوشته شده توسط taghavi در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1382, 14:13 عصر
  5. مشکل در PHP-Nuke
    نوشته شده توسط mostafa_dotNet در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 تیر 1382, 22:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •