نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

    سلام
    من یک یوزر کنترل اختصاصی دارم که شامل سه کمبو باکسه که سال و ماه و روز را نشون میده.
    چطور زمانی که این فایل را در پروژه ویندوزی استفاده کردم خروجی به من به صورت ترکیب مقدار سه کمبو باکس بده.
    مثلا بشه اینطور نوشت:
    usercontrol1.Text
    که این دستور مقادیر سه کمبو را به صورت y/m/d نشون بده

  2. #2

    نقل قول: خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

    پراپرتی تعریف کنید و در قسمت get مقادیر مورد نظر را برگردانید
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...cts/properties
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa288470.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

    اینکار رو کردم
    یه پراپرتی برای سال
    یکی برای ماه
    یکی برای روز
    یکی هم ترکیب سه تاش
    ولی توی برنامه هر سال و ماهی انتخاب بشه اخرش همون چیزی که توی لود اولیه بوده را نشون میده
    مگر اینکه توی کد برنامه سال و ماه و روز را جدا بهش بدم

  4. #4

    نقل قول: خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

    بایست نمونه کد یا پروژه بزارید.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

    با سلام
    آیا به این شکل بدردتون می خوره؟
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    MessageBox.Show(comboDate1.Text);
    }


    فقط کافیه در کامپوننت خاصیت text رو override کنید

    public override string Text
    {
    get
    {
    return string.Format("{0}/{1}/{2}", cboYears.Text.ToString(), cboMonth.Text.ToString(), cboDay.Text.ToString());
    }
    set
    {
    base.Text = value;
    }
    }

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : سه شنبه 28 شهریور 1396 در 23:49 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

    فکر کنم به خاطر override نکردن کد من بود که جواب نمیداد. چون باید جدا جدا کمبوها را مقداردهی سال و ماه و روز می کردم

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خروجی ComboBoxهای موجود در یوزرکنترل اختصاصی

    با سلام
    کدی از شما ندیدم که مشکلتون رو بگم کجاست ولی ربطی به Override نداره
    من در اینجا Override کردم چون مثال Text رو زدید ولی بدون Override هم میتونستم یک پراپرتی جدید بسازم و با همون یک خط کد اصلی مقدار دهیش کنم
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی گرفتن خروجی اکسل از جدول موجود در صفجه وب؟
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 09:59 صبح
  2. لیست فایلهای موجود در یک دایرکتوری بهمراه اندازه فایل
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 بهمن 1382, 17:58 عصر
  3. مقایسه ی کارت های گرافیکی موجود در ایران از دیدگاه OpenGL
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 17:54 عصر
  4. جستجو در اطلاعات موجود در یک پایگاه اینترنتی
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1382, 23:05 عصر
  5. آیا سی دی های رد هت 9 موجود در بازار مشکل دارند؟
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 01:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •