نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چک کردن ورودی کاربر

  1. #1

    چک کردن ورودی کاربر

    سلام دوستان
    من تازه شروع به برنامه نویسی کار کردم و در حال یادگیری هستم . میخوام بدونم وقتی یک ورودی رو از کاربر میگیریم چطور چک کنم ببینم درست هست یا خیر ؟
    برای مثال از کاربر میخواهم سال تولدش رو وارد کنه و چاپ کنه سن کاربر رو اما اگر کاربر به جای عدد ، حرف یا چیزه دیگه بزنه برنامه ارور میده . میخوام برنامه چک کنه ببینه ورودی کاربر درست هست یا خیر در غیر این صورت پیام بده که دوباره وارد کنه . ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایند .

    از کد زیر هم استفاده کردم.

    Scanner in = new Scanner (System.in);
    int x = in.nextInt();
    System.out.format("You are %d years old .",x);






  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: چک کردن ورودی کاربر

    چون از متد nextInt استفاده کردید ورودی قطعا عدد خواهد بود در غیر این صورت با exception مواجه میشید.
    اما اگر از next استفاده کنید که یک رشته دریافت میکند، با یک حلقه و یک شرط چک کردن هر کاراکتر بین '0' و '9' باشد، متوجه خواهید شد آیا همگی کاراکتر رقمی هستند یا خیر.

    نمونه هاش تو اینترنت هست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کردن ورودی های کاربر
    نوشته شده توسط minajasmi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1390, 07:46 صبح
  2. مبتدی: چک کردن ورودی کاربر
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 دی 1389, 22:22 عصر
  3. چك كردن ورودي تاريخ توسط كاربر
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 20:21 عصر
  4. چک کردن ورودی عدد تا هر انداره با Validator
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 19:14 عصر
  5. چک کردن adminبودن کاربر
    نوشته شده توسط neda_barnamenevis در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 18:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •