نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با آپلود سایت در Somee

  1. #1

    مشکل با آپلود سایت در Somee

    سلام
    من سایتم رو در سایت somee میخوام اپلود کنم هنگام اپلود این پیام میاد چکار کنم
    مشکل کجاست؟؟
    ممنون

    Error: Sorry, an error occured while uploading a file: There is not enough space on the disk. at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) at System.IO.FileStream.WriteCore(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count) at System.IO.FileStream.Write(Byte[] array, Int32 offset, Int32 count) at System.Web.HttpRawUploadedContent.WriteBytes(Int32 offset, Int32 length, Stream stream) at System.Web.HttpInputStream.WriteTo(Stream s) at System.Web.HttpPostedFile.SaveAs(String filename) at FilePickerDZ.DZFileManager.SaveUploadedFile(Boolea n UnzipArchives)

    من برا اپلود توی ویژوال 2013 روی سایت در سولوشن راست کلیک و گزینه Publish web app رو زدم بعد file system بعد مسیر دادم و بعد گزینه execute app data رو تیک زدم و گزینه debug رو انتخاب کردم و finish
    البته اینها تنها موردی بود که انتخاب کردم

  2. #2

    نقل قول: مشکل با آپلود سایت در Somee

    There is not enough space on the disk
    خط اول

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با آپلود سایت در هاست
    نوشته شده توسط dibdab در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1395, 22:21 عصر
  2. مشکل با آپلود سایت
    نوشته شده توسط MMStudent در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 00:28 صبح
  3. مشکل با آپلود سایت بر روی هاست
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 21:35 عصر
  4. سوال: مشکل با اجرای سایت در هاست
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 06:32 صبح
  5. سوال: مشکل با آپلود سایت
    نوشته شده توسط manutd1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 03:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •