نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استریم خواندن در سی شارپ

  1. #1

    استریم خواندن در سی شارپ

    من از این کد برای استریم خواندن در سی شارپ استفاده میکنم
        OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();    op.ShowDialog();
    Stream stream=File.Open(op.FileName,FileMode.Open);
    byte[] bytes=new byte[stream.Length];
    stream.Read(bytes,0,10);//problam is in this line
    MessageBox.Show(System.Text.Encoding.UTF8.GetStrin g(bytes));



    این کد مشکلی نداره اما اگر اون صفر در اون خطی که مشخص کردم به هر عدد دیگه ای تغیر کنه messagebox دیگه چیزی رو نشون نمیده و خالی بالا میاد
    در اصل این کد رو برای این میخوام که مثلا یه فایل 10 گیگی داریم برنامه بیاد این فایل رو پارت پارت بخونه مثلا پارت1 = 500000 بایت پارت2 =500000 بایدو ...
    چطوری این مشکل رو حل کنم؟

  2. #2

    نقل قول: استریم خواندن در سی شارپ

    دوستان منتظره جوابتونم

  3. #3

    نقل قول: استریم خواندن در سی شارپ

    پارامتر دوم offset هست و محل قرارگیری داده خوانده شده در آرایه (پارامتر اول) را مشخص میکند و نه فایل را.
    داخل حلقه آرایه را ایجاد و مقداردهی کرده و استفاده کنید.
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...ream.read.aspx

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کار با فایل استریم(sql) در سی شارپ
    نوشته شده توسط mrali.jalali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1395, 12:05 عصر
  2. خواندن کد کاراکترهای اسکی 128 تا 254 در سی شارپ
    نوشته شده توسط moradian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 00:36 صبح
  3. سوال: خواندن اطلاعات از روی کارت هوشمند در سی شارپ
    نوشته شده توسط hamedabtahi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 14:33 عصر
  4. خواندن فایل در سی شارپ
    نوشته شده توسط adib_opensource در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 22:27 عصر
  5. ساختنXML در دلفی و خواندن آن در سی شارپ
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 26
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 12:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •